Tuesday, November 20, 2012

14/11/2012



Hari yang tak begitu bahagia wat aku hari ni..seakan seperti hujan lebat yang melanda hatiku(gambar hiasan).......sob..sob..

Hati sangat gundah gulana seperti ingin bergaduh sesama sendiri urat-urat dalam badan aku ni..hehe

Seriously,ari ni aku dapat conformation about my lovely eyes..i didn’t expect this to happen but what could I do just to take care of my life, especially my eyes..i love my eyes!mata adalah segala2nya dalam hidup kita dan teramat-amat penting!tanpa mata hidup kita jadi gelap gelita u know..mcm yg aku tau mata aku ni kan cantik!(rujuk gambar hiasan..:P)

Gambar hiasan..ahaks!

After the result, I always think negative and started to become a lazy, not motivate person..keadaan yang tak dapat aku terima..even sampai skrg masih lagi down..keadaan aku skrg sama seperti aku baru lepas break off..lucu kn?haha

Sapa2 pun akan jadi macam aku kalau tau perkara yang amat2 penting yang boleh mengganggu fikiran kita dan memudaratkan fizikal kita..

I need ur support!fully support from all of u(family, friend, and anyone who know me)..
I need u!i need u!i need u mom!...i miss u so much mom..if I could turn the time I will never let u go!..



p/s: fikiran tak centre akan membuat hati gundah gulana seterusnya akan menjadi orang lain..yang bukan diri sendiri!
 

No comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...