Saturday, November 24, 2012

Angry Bird Vs Pigs


Angry bird!!kalau main benda ni memang conform la skit hati punya sebab kita mesti nak pigs tu mati juga kena ngan birds tu..tapi aku main game ni memang emosi sangat.!kalau aku tak dapat nak musnahkan pigs 2 aku retry blik sampai dia die..haha memang terbaik la game ni..hehe mula-mula main tarik ja getah lastik tu kan pas 2 lepaskan mengikut sasaran!and yes!xkena..hahaha :P so kena mula blik...huhuhu

kekekeke..serang la kami!:P
Benda Game ni wat korang rasa macam nak cekik-cekik ja kn?sbb kalau birds tu da serang pigs and then tak kena..!pigs tu akan ketawakan korang..!hahaha but, sometime aku pun ikut ketawa ni..haha interesting game la..blh hilangkan stress tp boleh menambahkan stress juga..:P




p/s : orang yang ada darah tinggi elakkan main game ni tkut nanti makin tggi darah kamu naik..kekekekeke!

No comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...