Saturday, November 24, 2012

First step to customize my lovely blog!:)

Welcome to my palace!!(^_^)

Kewujudan blog adalah advance bagi orang yang suka nak create something differ from others..bila da ada blog mesti korang nak bagi dia lg cute and then menarik perhatian orang nak visit..step ni terjadi dengan aku la sebabnya aku pun tengah dalam proses nak cantikkan blog aku tapi banyak lagi yang perlu aku study tuto dia..maklumlah budak Accounting (kira untung orang) tau mengira and then fikir sal number ja yang banyak...but, i will try my best to make it differ from other..but, not now!its to short to make it..huhu

Now,aku tengah view2 blog akak2 senior yang da lama blogging ni..banyak tuto yang menarik but slow2 ok..oh my english!i'm sorry..haha

well now, kalau aku da berjaya aku akan share link akak2 senior tu so korang boleh la visit..mana tau korang nak cantikkan blog korang jga kn??

p/s: thanx 2 akak2 senior yang sudi bg tutorial nak cantikkan blog..:)

No comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...