Sunday, November 11, 2012

Istanbul...aku datang..(8/11/2012)


Filem terbaru panas dari panggung wayang babe!!rugi kot tak pergi tengok!aku suggest sangat2 kat korang semua ni pergi la tengok filem ni..aku yakin korang akan tersenyum ja pas habis tengok..ntah2 sampai termimpi2 kot!haha 

sweet!sweet!i love u!!
Okey,filem ni bagi aku best sangat2!sebabnya aku minat giler kat Lisa Surihani and Beto Khusyairi ni.. Beto ni lakonan dia selamba ja pun tapi mantap..aku suka sangat kalau dia berlakon..Beto punya lakonan memang best la..kena sangat dengan  watak Haris tu..tengok la pic dia ni.semua hensem2!(gambar hiasan)..In the end..aku sangat2 setuju dengan ending filem ni.. korang pun mesti setuju kn??

Tak semua kesalahan dapat kita lupakan dengan memaafkan orang tu.. Even bila kita da maafkan tapi still ingat apa yang dia buat dengan kita..bukan semurah itu maaf kita.. okey,lets say la kita da maafkan orang tu tapi peratus kepercayaan kita pada dia mesti da kurang kn?mesti korang setuju punya la sebab korang pun pernah alami kan?sama la juga macam aku ni..Berkali2 dikhianati sampai satu masa da tak tertahan akhirnya aku iyakan saja perpisahan tu..biarpun sakit tapi kita lega dapat lepaskan diri dari penipuan yang berpanjangan kn?tak guna kita sayang orang yang hanya kesian dan simpati dengan kita sebab itu kita kena berhati2 dalam memilih pasangan dan jangan menyerahkan sepenuh kepercayaan kita padanya apa lagi dengan jarak yang jauh..percintaan jarak jauh ni tak semua yang berjaya sampai ke jinjang pelamin kecuali pasangan itu masing2 jujur dan setia.. kalau jujur dan setia takkan timbul isu ‘curang’ dalam kamus pasangan bercinta..!(lihat gambar hiasan!:P)

sorry!i curang dengan u!:(
Yes,of course aku pun pernah bercinta tapi kecundang juga akhirnya..sebabnya mungkin korang dapat agak lah kan..tapi ada juga ditambahkan dengan sebab2 yang lain..yang tu korang tak payah tau la..private cikit!hehe

Seriously,aku tengok memang cantik la Istanbul ni..kalau da dari filem da tengok cantik mesti reality pun lagi cantik kn?teringin la pula nak pegi Istanbul..sapa la yang sudi nak bawa eh?rasa2nya berangan ja kot aku ni..hehe..

ini pun gambar hiasan okey!;)
Okey!let me tell u all a secret..pssstttt!!!filem ni aku tengok sorang ja!..serius!time ni aku memang nak sorang2 ja tengok sebab nak ambik feeling kan tu yang nak tengok sorang2..mesti korang rasa kan tak best tengok sorang?tapi bagi aku best sebab orang tak kenal aku and then kalau aku nak menangis,sedih atau ketawa bagai nak rak pun orang takkan peduli sebab diorang tak kenal aku pun kot!haha.. tak pa..lain orang lain cara dia kan..bagi orang lain, tengok ramai2 lagi gempak tapi tidak bagi aku..Let’s just know yang aku ni da terbiasa hidup sendiri..
But,seriously!!Go get ur way now to watch this movie ok?(betul ka bi aku ni?antam ja ok..jan marah and nak mengutuk pula eh?!:P)..

(#####****#####)??
Okey,aku ada misi terbaru sekarang lepas tengok filem ni?tau apa?nak cari diari cantik cik Dian tu..betul ka ada??ini ka tu??>>>
haha..ala korang jangan harap sangat la aku nak buat misi mencari jodoh pula..takkan punya!:P

Antara application dia apa eh??xpa2…let check it out!!Full of love…mmuuaaaahhhhhhhhh!!!!!(Ok flying kiss ni bukan tuk korang tapi untuk ‘chibie’ anak kucing aku tau merangkap bff aku..:P)

No comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...