Saturday, November 3, 2012

New Blogging...:P

Asslamualaikum dan salam sejahtera..(mesti skema wei first punya post!hehe)

Waaa...tak sangka aku dapat juga aku nak belajar step2 nak jadi blogger ni..tapi xde la sampai nak full time trus..xblh full time blogger kalau masih study..kalau xde komitmen lain memang boleh sangat la..haha

Ok!1st perenggan da ciap..selalunya orang tulis bejela-jela kn?tapi aku ni sekadar nak cukupkan syarat je la nak ceritakan apa yang aku rasa sebagai seorang yang pertama kalinya menggunakan blog untuk meluahkan perasaan.  ok kiranya blog aku ni ada la juga sesi meluahkan perasaan aku sendiri kn?huhu.. insyallah dari masa ke semasa aku akan sentiasa memperbaharui blog aku ni..maklumlah baru belajar tadika(untuk study blog ni la)..hehe

Jeles dowh tgk blog-blog blogger yang lain..tapi xpe..dalam sesi pembelajaran kenalah ada kesabaran dalam ingin mengetahui sesuatu kn?apa yang penting?? KESABARAN!!yeah right!haha..
aku terfikir nak wat blog ni lepas baca blog arwah Yasmin(her illusionist)..Al-Fatihah kepada arwah..Moga arwah ditempatkan di golongan orang-orang yang beriman..Amin..

Cerita pasal arwah Yasmin ni...aku kagum dengan dia sebab muda-muda lagi da pandai blogging..post-post arwah semua best la..kalah la aku sebab aku baru je nak bekecimpung dalam dunia blog ni..huhu

Insyallah..aku akan wat yang terbaik antara yang terbaik la(cehh ayat skema lagi!)..ok da berapa perengan da?da ade 5 kn?ni yang kelima la ni..hehe selalunya kan kalau kita nak wat karangan kn mesti ade 5 perengan kn?kiranya ni merupakan kesimpulan la..hope so la kn?cite pasal karangan teringat plak waktu muda-muda dulu kat sekolah menengah..PMR(penulisan) aku dapat A karangan tau..tapi bahagian pemahaman aku tak berapa nak baik la..hehe Eh, da melalut la plak aku ni..TERlebih excited nak jadi blogger la ni..aduhh.. sorryyy.... 

Untuk tidak membuang masa lagi,aku eh saya ingin mengakhiri coretan saya pada petang ini dengan kata-kata yang dipetik dari filem aku(acah jer tau..xde pun sebenarnya filem ni..hehe).. 
"Majulah blogger untuk diri sendiri"
Sekian..Terima kasih..:P

No comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...