Friday, November 23, 2012

Twitter-wajib ka mau ada akaun ni?



winkkk..;)

Ok benda ni(gambar hiasan) aku xpandai guna!seriously, aku xpandai sbb bukannya aku update status setiap masa pun kan?kalau fb pun aku sckroll up down and then logout..haaa??msti korang tak pecaya lan?in fact, memang aku xsuka guna benda ni(rujuk gambar hiasan..ahaks!)

Tapi semuanya berubah bila kwn2 aku paksa aku guna benda ni..alasan dorang sbb mau suru aku follow dorang..ha?!lagi la lucu..and then you know what??pic dkat akaun twitter aku tu memang lucu la..aku tak tau la apa yang aku tekan sampaikan keluar gambar hijau putih macam gmbr bendera PAS pulak!oh my English!..aku kena tukar gmbar benda tu!nnti kena salah erti pulak..huhu in the end aku tpaksa tukar kalau aku dapat online sebabnya kat bilik aku tak sampai line Wi-Fi ni..baru ja line tu nak manja2 ngan aku da dia ikut simpang lain..ahaks!!


Ok, aku da nekad nak mempelajari dengan lebih dalam lagi pasal benda2 twitter ni kalau da cuti..senang aku nak twitter 24jam kalau da advance kan??ahaks!ok follow me!(rujuk profile Mong)
Bertekad cemerlang untuk diri sendiri!:P


p/s : orang yang baru nak bergerak advance ke depan kenalah cepat sebab technology skrg macam LRT monorel bahkan lebih laju dr tu..terasa I tau!:P

No comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...