Wednesday, December 19, 2012

Bercinta dengan assignment!

Assalamualaikum..hello2 my palace!:)

It's a long time i didn't update my blog..so bz guys.!bgini la kehidupan seorang 'student'.. memang sudah lali dengan assignment tapi yang tekanannya nak kejar due date assignment tu!memang kalau korang tgk student yang tak kreatif bahagikan masanya memang kelam kabut ja mau siapkan assignment dia!and sindiran ni untuk aku juga la sebab aku di antara orang yang tidak dapat bahagikan masa aku dengan baik.. Rugi ja ka pergi ceramah 'time management' tapi tetap tak pandai nak urus masa sendiri..haha

So, sekarang ni tengah2 musim due date assignment kat Sekolah aku..Sekolah di sni maksudnya 'fakulti'..don't misunderstand pulak okey!:P

sekarang ni ramai sangat student tengah bercinta dgn assignment sampai kadang-kadang aku rasa mesti ramai yang jarang msg/calling2 hubby/baby dorang kn?alah...sabar ja la ya?tak lama juga da 2..nnti kalau korang mau dating selama mana korang mau dating la..yang penting utamakan dulu pelajaran anda!dan advantage bagi aku sebab aku sendiri so aku tekanan sal assingment ja la..tak payah aku mau memujuk2 orang lain kn?yes2!haha oppsssss!!soryy ya...:P

Okey!sekarang aku baru ja abis ciapkan assignment and tutorial sekali..so, blh la nak online lama-lama ckit nak update n view2 blog orang..walaupun sekarang da subuh da(jam4.48) and jap ja lagi mau azan da, tapi sempat juga la aku nak tekan update kat blog aku ni..banyak aku nak kongsi ngan korang ni..nak customize blog aku lg!aku tgk da tak cantik da ni..serabut macam tuannya!haha

"Assignment + Tutorial=serabut"
Hipotesis : Semakin banyak assignment, semakin serabut seorang pelajar itu!(ha?!*&&**####&*&&**&&*)
apa niii??!!!!

"doing the right thing to avoid a wrong thing"



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...