Wednesday, January 30, 2013

Hanya kerana satu gambar..

Assalamualaikum my world...

Kita kembali dalam rancangan belog!!yeah!..yeah!..haha Aku datang lagi ke belog ku sendiri..waaa ala-ala variety ckit ok..ckit je pun xyah nak eksen sangat ye daq?haha

Ok, tadi sebenarnya masa aku tengok-tengok gambar and ambik kesempatan baca story artis ni kan aku terperasankan satu benda ni tau..hanya kerana sekeping atau sebuah gambar cerita tentang artis akan menjadi panjang sekali..sama ada ianya gosip semata-mata ataupun fakta..tapi..tapi..tapi...bukan artis je tau!orang biasa pun kalau dia post gambar dekat pesbuk ke, dkat twitter ke mesti konform punya la ada cerita je..terpulang dengan individu yang melihat nak bagi cita best ke atau pun yang menyakitkan hati..haha antaranya budak kat bawah ni la perasan je cantik!*cantik kot?*
Gambar hiasan
cantik ker?erm kalau mengikut aku cantiklah kot!hahaa*emang ler ko cakap cantik sebab tu muka ngko!* katanyalah gambar ni diambik masa kelas Accounting dorang buat Annual Dinner 2011 dekat Sabah Oriental Hotel dekat Kota Kinabalu.. Budak ni katanya la first time g dinner ni tapi kalau makan malam kat umah and kat hostel selalu la!hihihi <<==jenis yang tak faham bahasa kot!selalu jer nak loyar buruk tau..benci..benci..benci..==>>

Eh, kita sambung cita tadi erk..katanya dia first time attend dinner kat luar ramai-ramai..dlu katanya tak pernah pergi..selalu kat bilik je tu yang katanya first time..laaa...ciannye dia ni kan??tak pe..tak pe..ni da pergi da kan dinner...

Haaaa....seee??hanya kerana satu gambar jer banyak citer pula yang keluar seh*walaupun aku citer tadi satu citer je yang keluar anggap je banyak!ahaks!*...Gambar hiasan diatas adalah hasil tangan "Misz Mong" menggunakan "Sony experia mini"..amacam?ada baik punya kualiti ker?terperasan la kejap..orang kebaharuan nak g dinner kn..kn..kn...hihi

Banyak lagi gambar sebenarnya ni..nak publish kena satu-satu..tak leh nak public sangat..ye la..kita ni bukannya cantik sangat nak jadi tontonan umum kan..just so so jer orang cakap..huhu


p/s : tak pe merendahkan diri yang sememangnya sedia rendah..sob..sob..xoxoxoxo!

No comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...