Saturday, February 23, 2013

Baucer Buku


Assalamualaikum my blog…

Great!Ya Allah..leganya dapat online..ni pun sekarang aku kat umah da..berapa hari kat hostel tak dapat nak online..online kat hp pun tak dapat nak tampung berat ‘internet’ ni..waa..kelasss gitu…berat ker ‘internet’ ni?waa…ada-ada jer ko kan Misz Mong..hihi

This is my second entry while i was wondering is it possible to share this wif u guys?it's must be possible right because this is a general info..oh my english!okei..i admitted that my english so far so poor..but u know what?i'm still learning..not all people are perfect okey..u must know it..wakaka..tu la hang Mong..dulu mak hang suru study omputih hang g tengok citer kartun jer..mana nak pandainya!tsk...terasa bagai batu menghempap kepalaku!dush!dush!..huhu 
 
Okeii..before kiter go to sleep kan i wanna tell u something..U know what?tomorrow(23/2/2013) we will get a book boucher!for most of student that is the time we waiting for..coz we need it to buy so many book..ye la..uollzzz tau la kan I ni student yang rajin ‘baca’ buku..hihi rajin la sangat kan?mengada jer lebih..nanti tak pasal-pasal buku ke mana rajinnya ke mana pula kan?orang cakap tak boleh riak cakap diri ni rajin ker cantik ker..kita kena selalu merendah diri yang mana diri sememangnya rendah..hihi :P

Okei,aku nak bagitau la cikit pasal baucer buku ni kan..baucer ni untuk kegunaan kita sebagai pelajar..so,bila da kena bagi baucer ni kita kena pandai gunakan dengan sebaiknya kan..Pelajar mesti sangat perlukan baucer ni untuk beli buku especially pelajar U macam aku ni..aku banyak kena beli buku and then harga buku aku tak de pula harga sepuluh ringgit macam buku bebudak SPM,STPM ni kan..buku aku semua atas RM50 tau!haa…Murah kan?erm..murah la sangat..hihi tapi aku tak kisah mahal yang penting semuanya untuk study aku juga kan…tapi dengan adanya baucer ni dapat juga la bagi kemudahan cikit kat aku sebab boleh cover bajet aku sehingga duit 'free' aku masuk la..

Tapi..tapi..tapi..don't ever salah guna ur boucher okei!it's wrong!Baucer adalah untuk kegunaan pelajaran seperti membeli buku, and then alat tulis okei..jangan memandai pergi beli novel ke apa ke..even novel bm ke bi ke novel cinta ke..tak boleh tau!*jeles sebab baucer aku semua cukup-cukup untuk buku aku jer..sob..sob..* ini ingatan untuk diri sendiri yang selalu sangat tak nak dengar nasihat orang lain..hihi

Jangan jadi macam ni!

Kalau macam ni okeii sikit kot...
Okeii la kan?kita beli buku ni untuk adik-adik kita mesti dorang suka punya..aku berani jamin!hihihi

Last sekali "majulah baucer untuk pelajaran kita"*wink!wink!*

p/s : adik aku da umur 21 tahun da...%@!#$%^^*&????

No comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...