Thursday, February 14, 2013

Birthday boy yang demanding!

Assalamualaikum my blog..


Okey, hari aku nak confess kat blog aku yang aku dah berapa hari tak update blog aku.. So,ari ni aku ada banyak entry nak post..kira nak bayar hutang la ngan kau ni blog!aku tau aku banyak hutang ngan kau kan?hihihi aku minta maaf eh blog..aku tak sengaja la..aku TERLEBIH excited pula nak tengok SETIA HUJUNG NYAWA tu dari episod awal..kan aku kat hostel masa SHN mula-mula nak ditayangkan tu..kesian lah kat aku baru tengok ni ye blog..hihi -->ok perasaan melebih-lebih macam je blog ni boleh bersuara cakap "ye aku maafkan kau Misz Mong".

Hari ni aku nak ucap HAPPY BIRTHDAY to my younger brother, Amirhan B. Li!!tapi..tapi..tapi..birthday dia semalam la(13/2) tapi aku da wish kat fb dia la..hehe and then nak dijadikan citer adik aku ni demand la sangat nak hadiah kan?sedangkan aku dulu tak pernah tau kena bagi hadiah..abang tersayang aku jer belanja aku makan and aku pun melantak la habis-habisan kan..hihihi oppsss!!!sorry okey..abang tersayang means abang kandung aku yer..don't misunderstand pula..huhu

Kita sambung citer tadi..adik aku demand hadiah kan? Nak tau dia nak hadiah apa??Hp SAMSUNG der!aku pun tak demand macam tu tau..ye la aku ni kan baik so aku tunggu kena bagi and dibelikan jer..kalau nak harap aku beli sekarang memang taklah kot sebab aku da tak heran nak beli hap baru ni..mesti ada orang fikir kan "eee ketinggalan zaman betul la kau ni kan?orang dah ada kat tangga atas kau baru nak terkial-kial naik tangga atas"cissss!memang sungguh pedas kata-kata orang itu..huhu tapi kan bagi aku selagi aku tak keja means aku takkan senang-senang dapat apa yang aku mahukan kan...kan..kan..?

Aissshhh...sambung citer lagi..da jauh sangat melalut ni...huhu okey cam ni...adik aku nak samsung ni kan..aku rasa sebab dia jeles kot ngan kawan-kawan dia ni..ye la kan..teknologi sekarang makin maju..ada jer hp baru dipasarkan kat pasar-pasar tu..hihi dulu aku pakai spect adik aku pun nak pakai..so, sekarang ni dia jeles pula ngan orang yang pakai samsung..aku heran betul la..tapi da memang adik aku ni cepat jeles nak wat cam ni kan..tapi sejeles-jeles adik aku kalau dia tak dapat pun dia takkan marah atau nak menengking and memaksa nak juga..alhamdulillah...untung aku dapat adik yang memahami kan?memahami la sangat!hihihi

Sekarang adik aku masih tengah usha abang-abang aku nak samsung tu..dekat WhatsApp pun dia asyik usha abang aku..hihi nasib bai aku belum keja okey..kalau tak ngan aku sekali terlibat..waaa...pandai aku selamatkan diri ni..hehehe biasa la kan hidup mesti pandai la kononnya la..hahaha

Okey adikku..semoga berjaya mendapat SAMSUNG kau ye..haha :P

p/s : akak dia pakai norkia, adik dia demand nak samsung??erm..ermm...

No comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...