Friday, February 22, 2013

Biskut Coklat chipmore

Assalamualaikum belogku yang tersinta...

Di malam yang indah yang dihiasi dengan bunyi katak memanggil hujan, bunyi cengkerik becerita bersama teman-temanya, dan angin yang mendayu-dayu membuai kesejukan badanku yang sangat-sangat inginkan selimut tebal!perrrgghhh...panjang giler aku merapu kat sini kan..baru intro dia belum masuk isi kandungan lagi..tsk......(~___~)

Belog aku ni da macam chipmore da kan?ala yang coklat sedap sesangat tu..yang ada coklat kecik-kecik atas biskut coklat tu..ha???okeii...aku tak pandai nak explain..pepandai la korang analisis penerangan aku eh..hihi

Pada 17/2/2013 iaitu bersamaan dengan hari ahad yang lalu..cehhh...poyo jer nak guna ayat skema!wakakaka..okei..kiter serius erk...hari ahad lepas aku dengan rasminya telah menjadi penghuni hostelku sekali lagi untuk semester yang ke 4..so,automatiknya aku menjadi pelajar lagi setelah lebih kurang sebulan bercuti walaupun cuti aku bukan macam cuti..haa..merapu lagi..hihi okei tak..oleh kerana aku excited nak balik hostel jumpa kekanak ribena kat sana, aku sampai da lupa nak update blog aku..ye la..da excited nak dengar citer kekawan kat hostel kan mana nak ingat update segala ni..huhu..

Disebabkan itu lah belog aku menjadi biskut cokolate chipmore...wakaka...

so, aku akan selalu TAK TERupdate belog selama beberapa bulan..update juga tapi tak selalu..nanti kena kumpul citer best-best baru sekali update..even aktiviti aku da lapuk da tapi aku nak update juga!ye la..da belog aku kan...

Hari ni before menganjak ke hari keesokannya aku sekali lagi berada di rumahku syurgaku..hihi aku selamat sampai d rumah pada jam 4. 15 petang tapi dengan menaiki moto ala2 rempit bersama adik tersayang..waaa....bergegar lutut den naik moto balik rumah..sejam pula tu..serius tak nak ikut adik aku balik lepas ni..wakaka...

Untuk 2 hari ni aku tak de jadi chipmore..lepas 2 hari ni aku akan jadi chipmore balik..hihi for now..our activity is sleppppppiinngg...heehe...

It's really hard to open ur eyes just because u want to write a new entry..(~_____~)

p/s : aku pernah melantak chipmore tengah-tengah malam hanya disebabkan perut aku beteriak kelaparan!tsk!....(~___*)

No comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...