Wednesday, February 27, 2013

Dating with gegeirl friends

Assalamualaikum my blog..

Hari ahad lalu kan yang bersamaan dengan 24/2/2013 tu ala yang aku cakap nak chauu balik hostel tu kan?aku sampai hostel dalam jam 4 petang tau..lepas tu ingatnya nak ambik la baucer buku 1 Malaysia(BB1M) tu la kan sebab akak and abang-abang tu post dekat Muka Buku kan kaunter tutup jam 5 petang..so, dengan yakin la aku pergi jer tengok dengan roomate aku and then niat nak ambik la kunun ni..sampai jer dekat tempat nak ambik tu (dewan kuliah pusat ke 2) baru dekat tangga nak naik ni ada pula la hamba Allah ni cakap kaunter da tutup..aku sampai kat sana jam4.30..So, aku fikir-fikir la...it doesn't mean anything to say that the counter will close at 5 pm..if pengumuman cakap kaunter close at 5 pm, i will stongly advise u to go before 4.30 pm..hihi kata-kata tak boleh blah langsung..mesti nak cakap kan "aku asyik-asyik kena macam ni jer la..nak sindir pun tak de guna sebab aku ni student je..dorang tu staff..hmmm"..tak pe la..dugaan kan..*dugaan la sangat!dush!tak boleh blah..tskk..*

Lepas jer kekecewaan aku tu berlaku(cehh kecewa mendenya???), aku bersama roomate tersayang aku ni pergi lah balik kan..tapi sebenarnya nak cakap dekat cini la kitorang da plan nak g jejalan lepas aku ambik baucer buku ni..huhu kitorang nak g 1B nak spendkan baucer tapi da aku tak dapat ambik baucer lagi so just jejalan je la..wakakaka..

Eh, cop!cop!kitorang tak balik bilik..kitorang tunggu kat bustop for lovely bus la kononnya ni..sambil-sambil tunggu roomate aku yang lagi sorang ni..kan ke aku ada 3 orang roomates..masuk aku 4 orang la dalam 1 bilik..waaa...semua nak pakai number tau..wink!wink!(*____0)

Okei..da sampai 1B tu kan roomate aku nak g tengok la laptop kan sebab dia nak beli laptop sebenarnya..bapak hensem salesman kat kedai laptop tu!cair wei kalau gegirl lain tengok..wakaka tapi aku tak lah..just memang aku akui beliau memang hensem..ciptaan Allah s.wt...alhamdulillah...

And then lepas tu kami pergi cari wi-fi..haa,.,,ni yang aku da boleh update entry aku ni..da ade wi-fi kat bilik..cisss!semakin pemalas la dalam bilik ni nak g belajar..okei tak pe nanti da ade assignment semua wi-fi kena sembunyi baik-baik dekat dalam kotaknya..wakakaka..

Habis jer jejalan semua diri terasa lapas la pula kan?so kami decide makan kat "the chicken rice shop"..macam dalam iklan tu erk "the chicken rice shop..bukan sekadar nasi ayam..kuaaakkk!kuaakkk!kuaakkk!"wakakaka..

Tengok lah yang kitorang order..pandangan dari pelbagai sisi..saja nak bagi tengok sebab nak bagi orang lain pun rasa lapar..wakaka.. ni set "triple feast" tak silap..untuk 3 orang tu..ala aku tau makan jer..nama order aku memang sangat-sangat pelupa..wakaka..
Okei yang ni type gegirl yang "kebaruan" nak makan kat sini!
okeii la kot...lepas makan semua nak baring jer sebab kenyang..wakaka...ni muka-muka yang belum nak start membalun semua makanan sebab excited nak ambik gambar jer dulu..hihi..kesannya lepas makan semua nak balik nak mandi and rehatkan diri di katil empuk sendiri sambil melayan mimpi tengah makan ayam..hihihi bila tengok gambar ni terasa sangat-sangat "chubby" diri ini..sob..sob...

yang ni kitorang jejalan tak cukup sorang sebab roomate aku sorang belum balik lagi..maklumlah kan anak mak kan nak balik lambat cikit..hihi jangan la dia ada blog and then bagi aku sejibi kat mata..fuhhh...

makaseh my blog sebab luangkan masa bersama aku and line yang seakan-akan boring nak tunggu aku habiskan entry aku ni..hihi see u again...babai..(~____~)

p/s : pernah tak order nasi extra??(*____~)

No comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...