Sunday, February 24, 2013

Hostel oo hostel?i'm coming..(~___~)

Assalamualaikum...

Beberapa detik sahaja lagi aku akan kembali ke hostel untuk menunaikan tanggungjawab aku sebagai pelajar..gaya menaip macam tak rela jer mau balik hostel ni..tsk..tsk..

Aku memang tak suka masuk hostel tapi kalau tak masuk susah pula nak cari rumah sewa bagai ni..jadi kesimpulannya hostel ja la jawapannya..wakakaka...aku tak tau lagi bila aku nak balik ni tapi yang penting tiu important aku akan rindu belog aku ni..huhuhu ciss...macam da tak de line ternet pula kat U tu..dush!dush!(@___@)

Hostelku yang TERsayang!!wait for me okei..my roomates semua wait for me tau..don't noty2 erk..hihi..

I have 3 roomatesss which is i call zura, siti and mar..we all ni kepala giler2 cikit but i loike it tau sebabnya perangai aku pun giler2 juga ni..kadang-kadang kitorang yang tak leh nak tidur akan citer pasal hantu2 dekat hostel and then dekat U lain..lepas tu ketakutan dengan sendirinya sampai ke tandas pun nak kena teman!apa kes ni Misz Mong?wakakaka...lepas jer citer pasal hantu terus kitorang tidur sambil peluk bantal masing-masing and tutup muka sampai pengsan..hahaha..

tragisnya kalau ber'roomates dengan penakut..aku pun jadi penakut ya amat terus..hahaha

akibatnya, besoknya kuliah terus semua bangun lambat..ambik kau..siapa suru takutkan diri sendiri?nak-nak lagi kena dengan kuliah pensyarah yang skema habis..sedia lah dengan alasan yang sangat kukuh baru dia bagi masuk kelas..kalau tak on wifi lepas tu log in Muka Buku atau Blog and then update status "uuwaaaaa!!aku tak leh masuk kelas sebab lambat lecture kunci pintu!!"..wakakakaka...

Okeiii...relax...time tu packing my barang(laptop jer pun) and then chauuuu....


p/s : lecture aku sangat skema bila mood dia tengah down...okeii...ingatan untuk diri sendiri citer di atas...(*_____*)

No comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...