Saturday, March 30, 2013

Beli barang ke sesi bergambar ni??

Assalamualaikum...

Great day!tengah-tengah syok tengok Merlin season 4 ni teringat pula aku pasal shopping kan??haaa..ni la keja kami masa jejalan hari tu..*agak-agak jer bila HARI TU tu*

Biasa la kalau da namanya perempuan akan selalu cepat je kalau dengar perkataan shopping..hihi

okei aku akui aku pun macam tu juga tapi aku tak la seteruk eh bukan tak se'shopaholic' macam yang lain okei..tak semua orang sama..huhu

ketua shooping kami ialah.......


 Haaa!!1semua gambar c kecik ni jer kan?gaya sakan...tak nak la tengok gmbar dia..nak tengok gambar lain!:P
 yang kat atas ni perahsantan sikit la kan??
 okeiii peace....(~____~)
 ada juga aku kat sini..wakakaka...ni first aku pakai macam ni tau..sebelum ni aku suka pakai t-shirt and jeans jer...old fashion sangat kan aku ni?yes exactly!aku memang old fashion..wakaka...kenapa?ada masalah ker?tak de kan?ok fine...:P

kalau tengok gambar macam tak pergi beli barang..tapi lebih kepada sesi photograpy!fuhh...memang kalau perempuan...nampak kamera haaa mula la dengan posingnya...tsk..tsk..macam aku..huhu

okei....ni sebenarnya cita 16/3/2013!wakakakaa!!

sekian terima kasih encik blogger!(~___*)

p/s : kata tak pandai posing tapi................ermmm.....:P





No comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...