Monday, April 1, 2013

My beloved Son

Assalamualaikum...

Singgah lalu kejap yer..hihi

Okeii ni  nak introduce my 'son' Nur Muhammad Asyraf..

ni anak buah aku la a.k.a anak abang aku yang sulung..bukan my birth son..sorry okei i tak kahwin lagi..hihi

dia ni susah sangat nak ambik gambar dia...asal aku nak ambik je mesti dia lari-lari datang kat aku nak ambik hp aku..siap ketawa-ketawa lagi..sebab tu la banyak gambar dia ni kabur,bergoyang..macam gambar kat atas ni..

tapi serius la aku cakap memang comel, chubby budak ni..masa aku jaga dia nak je aku cubit-cubit pipi dia ni!geram tau tengok adik asyraf ni comel sangat..bak kata Kak Bedah 'omei angat!'!wakaka..
kesian..tido adik asyraf ni..penat dia asyik main je..tsk...tutup mulut cikit dik nak tido tu...kikiki...

tak sabar nak jumpa asyraf lagi ni..orang cakap semua tekanan kita akan hilang bila dengan baby sebab kita asyik nak buat baby tu senyum and ketawa je kan..kan..kan..hihi

okei...sekian..hihi...

p/s : jadi babysitter best tau nanti da kahwin tak susah jaga anak bila da ada anak sendiri..setuzu??(~___*)


No comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...