Tuesday, April 23, 2013

Pening-pening lalat

assalamualaikum...

hai semua...hihi aku kembali lagi setelah berapa minggu tak update langsung kan...

aku bukan tak nak update tapi oleh kerana kekangan masa yang tidak selalu mengizinkan aku untuk berlama-lamaan dengan ternet ni so aku terpaksa la akur...hihi

sekarang ni aku tengah tersangat bizi sebabnya anyak sangat keja nak kena siapkan..

tak caya?ni listnya...............

assignment:

  • seminar management accounting (week 14)
  • auditing (week 10)
  • advance in financial accounting (week 11)
  • presentation for seminar management accounting (not sure when)
  • presentation commercial law (16 mei 2013)
  • midterm auditing (tomrrow-24/4/13)
  • midterm advance in financial accounting (27/4/2013)
perrggghhhh.....walaupun kelihatan tak banyak tapi tetap banyak juga nak kena prepare..jangan memain dengan lecture..huk..huk...

sekrang ni aku tengah nak praktice'kan diri aku untuk menjadi pelajar yang rajin(konon la) untuk menyiapkan kerja-kerja aku semua ni..hihi

aku jarang la nak update sekrang ni..tapi tak pe...tak de orang nak tengok juga kan belog aku ni..sob..sob..

okei guys...i have to go now...see u soon....miss my belog crazily...wakakaka


p/s : cerita tak de kaitan dengan tajuk post!

No comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...