Sunday, April 14, 2013

Politeknik Kota Kinabalu (PKK)

Assalamualaikum......

before aku masuk U ni aku ambik diploma dekat PKK..kat sini memang ramai kawan..kalau dekat U ni aku susah sikit nak cari kawan sebab aku ni bukan jenis yang peramah yang sentiasa beramah dan mesra tapi aku tak sombong okei...kalau korang tegur aku okei jer nak citer-citer tapi jangan la sampai nak mengumpat aku okei..sedih tau...huk..huk..huk..

hari sabtu (6/4/2013) tu aku sempat la nak snap gambar sikit-sikit dekat PKK tu sebabnya junior akaun aku konvo so aku datang la melawat-lawat kononnya la...

aku ada snap gambar ni.....

ni gambar pentas gerai konvo la kiranya..walaupun kecik jer tapi tak pe..sebab kawasan tak memuaskan luasnya..hukhuk...

okeii ni gambar Kamsis..Kamsis ni erti kata lain adalah hostel tp yang ni aku dapat ambik kediaman gegirl jer okei....and then Kamsis A ni hostel yang aku tinggal masa first sekali daftar kat PKK ni...

Kamsis B..aku tak pernah tinggal kat sini..orang lain pernah la..wakakaka...

Kamsis C..yang ni pun aku tak pernah tinggal tapi pernah menumpang..okei aku ulang...M.E.N.U.M.P.A.N.G!tapi menumpang masa nak tunggu konvo jer...masa kami konvo tu sehari sebelum konvo kan raptai, so memandangkan rumah aku jauh aku tumpang tinggal la kejap kat sini..dekat junior aku..masa aku konvo junior aku tu semester 6 tak silap aku..hihihi

Kamsis D...kat sini aku tak pernah tinggal juga..wakaka..tapi kawan-kawan aku dapat hostel kat blok ni....blok ni seram sikit.,...(~___~)

okei...yang ni Kamsis E...kamsis ni aku tinggal dalam 4 semester la..kiranya aku sayang lebih sikit la blok ni sebab dia tak nak bagi aku duk blok lain..hihi

ni Pusat Islam(PI)...PI ni dekat jer dari hostel-hostel kitorang ni..jalan kaki tak sampai 5 minit okei...

kat bawah ni pula gambar cafe...kat cafe ni panas tau kat dalam dia...kat cafe ni pun banyak kenangan juga...uwaaaa....tsk....

ni lukisan yang aku jumpa..agak cantik juga la dorang buat...

yang ni lorong-lorong cinta...memang popular la lorong ni..sebabnya kalau yang couple-couple tu yang baru balik dari library,dari makan semua akan cit cat dulu kat sini sebelum bagi pasangan dorang balik blok..tapi sekarang tak tau la pula..sebab dengar citer ketat da peraturan PKK sediakan...tsk...



ni lorong dalam hostel siswi...dulu siswi/siswa asyik nak komplen jer basah sebab kena hujan kalau balik dari kelas..termasuk aku la tu..tsk..malu i....(~___~) tapi sekarang da ada benda ni tak de komplen da kot??

hiasan boleh tahan.......

yang ni mesti semua tau kan..kan..kan...???

serius cantik!!aku suka lukisan ni..kalau tengok depan-depan memang kagum juga la..sebab aku tak pandai nak buat macam ni!

dannnn...inilah hasilnya yang aku dapat masa aku datang konvo junior aku ni...jeles...sob..sob..sob...tapi tak dapat jumpa lama sebab parents dia nak balik cepat...(~____~)

dapat ambik 1 gambar jer dengan c cumil ni....huk..huk..huk...


p/s : gambar di ambil menggunakan kamera DCSLR roomate tersayang yang menyebabkan aku kena resize size gambar baru aku dapat upload dkat sini....fuhhhh....sabo jer la....

No comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...