Monday, April 1, 2013

Tikus baru I

Assalamualaikum..

Yeah bertemu lagi!hihi...what?salah ke?tak kan?okei fine..tsk...

okei la okei..tak nak monyok-monyok..hihi

kitew nak citew nie kitew bawu beli tikus bawu auu...
cantek tak?fav color lagi tau..biruuuuu!!hihi..i loike this one okei...kalau tak suka duk diam-diam and tengok je...

lepas tu abang kedai tu bagi i pad tikus ni..
free la kot ni sebab harga tikus ni RM19.00...ala memang la murah sebab aku beli pun dekat PC Fair hari Jumaat hari tu 29/03/2013 tau..hihi

Masa tu ramai sangat orang so aku beli apa yang aku nak beli je la..lepas g beli aku g makan dulu..lepas tu aku balik la sebab petangnya abang i datang jemput i balik umah okei..katanya da lama adik dia tak balik umah..tsk...ada orang juga rindukan aku..hihi

okei da abis citew da auu,...kitew mnta diri dulu auu,,,cayang awak semua...

sekian...timew kasih....(~___*)

p/s : brand Logitech ni memang popular dulu tapi aku jarang nak minat...sorry.....(~___~) and then aku g beli dengan my roomates..bukan sorang jer...;)

No comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...