Wednesday, May 15, 2013

Random story

Assalamualaikum...

hello2 my belog...lama sangat terabaikan belog ni...sekarang ni musim busy sangat dengan dateline semua keja nak kena hantar...tak tau nak buat mana satu dulu...nak buat keja ni tapi keja lain menunggu...fuhhh....

aku tengah 'curi tulang' la ni nak cakap and then luahkan perasaan aku selama ni..cehhh...wakaka....ala2 orang yang tengah 'frust menonggeng' gitu...hihihi

baru-baru ni ada benda yang terjadi yang membuatkan aku tak dapat nak tahan hati aku ni..aku terasa sangat and aku sakit hati sangat..tapi biasa la kan masa ni syaitan mesti tengah gembira sebab aku ikut cakap dorang sakit hati ngan orang lain...ish!tak patut kan aku cam ni?

kisahnya sebab perkara kecik je yang oiiii tapi c tettt ni nak besarkan pula...and d sini kita nampak keburukannya laman sosial..seeeee??laman sosial boleh menyebabkan orang bergaduh, bercerai,berpisah and macam-macam lagi la...even though ada keburukannya, ada juga kebaikannya...cumanya masa sekarang ni lagi banyak keburukan la kan??korang pun mesti rasa betul la....ha'ah...hari tu aku dengan si polan bergaduh sebab si polan and c polan ni buat si polan sakit hati....ha'ah.......

memang chilldish kan??aku kena benda ni la...sampai satu tahap aku marah...astagfirullah al azim....masa tu aku rasa syaitan berparti sakan la meraikan kemarahan aku....tapi aku fikir rasional and berlembut...tapi bila aku berlembut, si polan pula yang buat cara dia cara nak gaduh dengan aku...Ya Allah....aku tahan jer masa tu...

she's said "our post is our post..no need to concern about it...you don't have to care what people post"..this word i will remember until the end of my life..u know what??? she's caught red handed!that's why i just let it be...i not really care about his chilldish matter...

after that,aku selalu busykan diri aku dengan kerja so aku takkan tau apa-apa pasal si polan ni lagi...tak de faedah pun nak concern pasal dia...kalau dia rasa diri dia tak salah just biarkan jer la..tapi kalau dia rasa diri dia salah mesti dia akan duduk berbincang face to face empat mata....eh bukan!enam mata la kot sebab aku pakai cermin mata????

entah la bila benda ni nak settle....aku da nak final exam da ni...ready pun belum lagi sebab busy nak kejar dateline assigment..uuwaaaaa....i'm really going to mad....huk..huk...huk....

somebody give me an advice...........>.<

sekian.................


p/s : bila tension semua benda yang betul akan jadi salah dan sebaliknya.....mentallity masih d takuk lama............is it for real???
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...