Tuesday, June 4, 2013

Befday...bizi....exam.....

assalamualaikum my belog................

ke-bizi-an melanda bila masa tidak memberi keizinan untuk aku menaip dekat belog ni......ha??laaa sanggaaat kan??haha.....

tengah berduka lara sekarang tapi tak leh nak exposed banyak sangat nanti kang orang kritik....tsk...
mcm lah aku ni artis nak kritik bagai...fuhhh... sabo...sabo...

sekarang musim final exam kat U aku ni..termasuklah aku juga yang akan menjalani kewajiban sebagai pelajar untuk menghadiri peperiksaan akhir semester 4....tettt....da jadi senior da tapi tak pernah nak mengaku diri ini tua...

bahkan bukan tua sebagai senior jer tapi tua sebagai manusia...ewah..ewah.,...

tahun ni aku dapat hadiah 'Minnie Mouse' caler pinky lagi tau...mana nak cari...kau aderrrrr????
haaa...tgk 2...masih dalam plastik lagi tau...tak sampai hati nak buka masa mula2 dapat...ni hadiah dr my best2 friend....masa ambik hadiah ni sempat lagi tanya 'makanan tak de ke?'..alahai la Misz Mong...sape la nak percaya kau tu kuat makan kalau tak gemuk2 pun...tsk....

mesti tak de orang ingat kan befday aku bila???tau nak wish je bila tgk noty dekat Muka Buku 2 kan???

tak nak bagi tau korang...sob..sob...

tak nak la cite pasal befday..terasa sangat ketuaan diri ini..cewahhh...hahaha

ari ni nak free2 kan cikit diri nak update ni jer....sebenarnya esok (5/6/13) first paper aku 'SEMINAR IN MANAGEMENT ACCOUNTING'..paper ni petang..jam2-5...haaa 3 jam memerap otak dalam dewan exam yang teramatlah sejuk...aku rasa kalau sejuk aircon pun aku xtahan..macam mana nak g Korea nanti???amboi....ada hati lagi nak g negara orang sedangkan negara sendiri belum puas nak jelajah...hihihi......

tak pe...nak luaskan ilmu travelling kan...laa sangat...hahaha

alamak.....aku menaip ni sebab tunggu kawan aku nak study sama2 dekat libry ni..tapi batang hidung pun xnampak...jangankan batang hidung....rambut pun xnampak...forever alone la aku kalau macam ni../.sob..sob....

tak pe..tak pe...study sorang-sorang pun ok ape....hihi saja je nak sedapkan hati kan....kita kena banyak sabar kan....jangan cepat marah...marah tu amalan syaitan ye anak-anak....

ok la guys....aku da xtau nak merepek apa lagi da sebab otak aku pun masih untuk exam-exam...huhu

sehingga ketemu lagi.....sekian....wassalam.....(~___~)


p/s : sempat lagi nak tengok drama 'sebenarnya saya isteri dia' kat youtube..alaaaa..kejap jer.....(*___~)

No comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...