Thursday, June 6, 2013

Exam lagi...................

assalamualaikum....

yeahh...hari ni sempat lagi nak update belog ni....before study luahkan la semuaaaaa.....(~___~)

semalam kan paper SEMINAR PERAKAUNAN PENGURUSAN...and then soalan dia memang susah giler2....ramai kitorang buat jawapan mengikut logik jer...tapi tak boleh nak salahkan sape2..ni salah kita sendiri sebab tak belajar betul2...haaa...kan betul tu kan...........

after paper SMA ni, paper audit...paper ni pun ikut analytical thinking tapi yang ni mengikut prosedur tau...jangan nak goreng jer jawapan tu...paper ni under professional punya badan tau...ha tengok sampai ayat aku pun da terbalik tunggang bin langgang da kan...huhu....

tak per....memang course accounting semua under badan professional..kena ingat tu...hihi

paper audit ni hari jumaat 7/6/2013...wish me luck guys.....

sekian.........

p/s : suka paper audit sebab boleh belajar cara nak investigate orang....haaaa.....

No comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...