Sunday, June 16, 2013

Harapan hanya anganan

assalamualaikum...

mood tak berapa nak ok sebabnya entah la..susah nak cakap la...apa yang aku boleh cakap semuanya da berakhir...

berakhir?apa yang berakhir??ermmm...semua la..

anggap jer apa yang terjadi sebelum ni sebagai ujian...untuk jadi lebih tabah dalam mengharungi segala cabaran dan dugaan lagi pada masa depan...

masa depan lagi banyak cabaran yang menanti....

just ignore jer benda-benda mengarut macam ni..tak de faedah pun nak ingat-ingat...


p/s : jangan mudah menaruh harapan dan impian pada sesuatu yang tak pasti hasilnya....

No comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...