Tuesday, June 4, 2013

Mood distraction

assalamualaikum.....

yes!here i am again....!sweet....my friend tak sampai lagi...ok fine...agak2 da berapa jam aku tunggu eh?ada tak dalam 3 jam??wooooo....paling lama rekod aku simpan sebab nak tunggu kawan aku sampai jer?fuhhh...sabo..sabo....kita nak tuntut ilmu kena sabar kan...ok korang....sabar okeiii.....(~___~)

aku ada mood nak bercerita la pula sikit ni...hihi

before this kan kita tengah demam gwiyomi...and then aku search2 la juga and tanya Encik Google ni juga....ermmm boleh tahan la juga tapi aku tak berapa nak minat sangat nak buat benda ala ni...tapi ni pendapat aku jer tau..tiap orang lain pandangan dia..korang tak boleh nak samakan semua orang okeiii....

tapi bila tengok orang yang buat gwiyomi ni cute la pula....aku just suka tengok orang buat sebab bial aku buat gwiyomi da tak cute da...nanti terlebih comel la pula kan susah...?wakaka...

cuba korang search kat Encik Youtube la kan...memang banyak sangat la video gwiyomi dorang2 ni upload...ada juga bebudak U aku buat gwiyomi ni...tapi aku tak jumpa la pula video dia...hukhuk...

tak pe la..Muka Buku kan ada??nanti memang cepat je la video2 ni tersebar kn....

okeeeiiii...aku macam ada keinginan nak buat video gwiyomi ni tapi tak de cameraman la pula kan...Encik Abg tak de kat depan mata tak leh nak minta tolong dia kan??tsk....tak pe...hari tu aku ada la juga mengada-ngada nak dia buat gwiyomi tu..aku nak tengok la sebab dia cakap tuk hadiah befday aku...lama da kan tapi aku tak sempat nak jumpa lagi..ye la..da berapa minggu tak jumpa sebab dua2 pun bizi memanjang kan..hihi...

tak pe la...bagus juga tak jumpa selalu jadi boleh la rindu-rinduan..cewahhhh....da pandai nak rindu2 pula kan?ni sape ajar ni ha????sape lagi kalau bukan Encik Abg kan..hihi...dia cakap tak leh jumpa selalu nanti cepat bosan...betul juga kan???

okeeiiii...sekarang tengah exam so lepas exam ni boleh la pujuk Encik Abg...hihi

okeeiii da...tak payah nak tau sangat pasal dia..secret tau!:P

ermmm kalau macam tu nak cite ape lagi erkkk???


p/s : Sape Encik Abg tuuuuu???

No comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...