Wednesday, September 25, 2013

Sri Angkasa Lepas


Assalamualaikum...

i'm from space!yeahhhh...my name is mong and this sunday (25/9) i will become a member of space apartment!hihi...

jangan bingung...i'm a human not alien...just want to share with uollls la...my uni introduce u a new hostel for senior student...hostel ni dinamakan sebagai "Sri Angkasa Apartment"..

baru mendaftar sebagai penginap hostel dan mendapat tingkat 3!nasib ada lift..huhu..and u know kan bangunan yang lebih dari 5 tingkat memang ada lift...da nama pun aparment kan...hukhuk...

syukur alhamdulillah sebab dapat juga hostel under my uni...before ni terpaksa menyewa sebab my uni mengambil junior yang terlalu-terlalu ramai sampaikan hostel yang ada tidak cukup untuk menampung pelajar yang ada dan ditambah lagi dengan jumlah pelajar baru yang sangat-sangat ramai!wauuu...

tapi tak pa...demi menuntut ilmu kita kena bertolak ansur kan..da nama pun junior kan..kita dulu pun macam diorang juga pernah jadi junior...and now i'm senior!yahuuuu...tapi ada 3 semester lagi untuk aku menjadi senior tidak termasuk semester ni...

ok boleh dilihat sejauh mana "kesenioran" aku ni...4 tahun sangat lama ok tapi semua demi ilmu....

so, sesiapa yang feel free mau tinggal dekat my uni ni datang la hantar surat dekat pejabat perumahan and then dorang akan bagi surat pengesahan untuk anda tinggal di Space Aparmtment okeyy...tapi ikut budi bicara pegawai sana la..huk..huk...tapi..tapi..tapi...ini hanya untuk pelajar my uni saja okeyyy.... opsss..!for UMS (Universiti Malaysia Sabah) only!titik...no "koma bertindih" okey...hihi..

okeyyy space apartment!tungguu i okeyyy....


1 comment :

  1. Saya ada kemuskilan, saya pljr ums thun 2 sem3, tapi blum mdapat penempatan d a n saya menyewa d apartmen angkasa. Bolehkah saya tumpang bas ums angkasa?

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...