Tuesday, November 12, 2013

awesome movie!!!!

assalamualaikum

haluuuu...yessss...i'm here yeah for now...errr....

ok great!aku mau cerita..tadi kami tengok wayang la kan.."Ender's Game" okeyyy...the first thing when i watch the trailer i was thinking "is it great if i want to watch this movie?","tidak menghampakan ka?", "ya meh?"

okeyyyy....guyssss....i recommended u to watch this movie...its awesome guysssss....




penuh dengan simulation...imagination...creative...the best techno ever compare to all movie which i ever watch okeyy...but,its just my opinion la..kamu..kamu..kamu...mesti ada lg opinion kamu sendiri juga kan...don't judge me okeyyyy....

its hero very2 berlagak macho okeyy...



dengan heroin yang cantik...memang padan la...

look??macam betul ja kannn dia bermain dengan techno...hukhuk...kalau la rumah aku ada techno macam benda alah ni konform la aku memang jadi pemalas sangat-sangat...hahaha

kami g tengok wayang pun lepas kelas law yang da memang stress...in the end happy sebab dapat juga tengok wayang ni..memang kecoh kalau kami beramai-ramai tengok sebab dalam panggung tu macam kami ja la yang tengok..dengan bisingnya...lain lagi bising sound dr movie...

kamu..kamu..kamu semua...p la tengok movie ni...besstttt...5 star kot aku bg..hihhhihi

okeyyy...sekian...hihihi

No comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...