Monday, November 4, 2013

Bas Vs Jalan kaki??

assalamualaikum

hmmm...tiada semangat pula sekarang ni...boring tau sendiri dalam bilik tiada kawan mau bawa bercerita a.k.a bergosippp...opppsss...hihihi

kononnya mau keluar la p 1B ka, kk ka...tapi sekalinya tiada bas!oh no!aku terperangkap d sini...huhu memang la mau siapkan kerja terbengkalai ni tapi kalau 24 jam depan buku maunya aku ndak jadi gila nanti...mau juga release tension....tsk...

option 1 da tak leh guna..option ke 2 ni memang ok sangat la nak jalan kaki sebab da memang selalu jalan kaki masa dekt hostel kat dalam dulu...tapi kalau mau praktikkan jalan kaki tu kat Space Apartment ni memang taklah...sekeliling ni rumah orang kampung pula kan...kena hati-hati sikit la..walaupun kita tak boleh fikir negative tapi kena juga hati-hati...jangan tunjuk berani orang cakap...huhuhu...

so sekarang ni aku tengah berfikir masak-masak lagi cara lain...aku tak balik cuti mid sem ni pun sebab banyak keja kena buat...lepas tu 8hb-10hb nov ni ada program dekat Sandakan okeyyy...lagipun kalau aku balik azam aku mau ciapkan keja-keja terbengkalai memang takkan tercapai la...kan kalau da ada kat rumah memang tak jadi semua keja...ya la..asyik mau tengok tv ja..online and then makan terus...

forever alone la aku ni....perggghhhh....

idea mau menulis pun tak datang lagi....

come here...come here...idea plsss come to meeee......


2 comments :

  1. blogwalking with love :) have a nice day!! x

    ReplyDelete
    Replies
    1. tqqqq....just love to sharing...tp x d nafikan memang suka menulis..hehe have a nice day too!!<3

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...