Saturday, November 30, 2013

Running Man maraton!!!!

assalamualaikum

haluuuuu...horreyyyy!!!aku kat rumah sekarang ni..kat kampung okeyyy...ingatkan release la tension balik rumah tapi sama jer kot....tapi tak pa la...aku ada bekalan RM...jangan jeles okey...hahaha dari ep1-ep173!!!wauuuu...korang ada??Xda kannn...hahaha



tapi sebelum tengok kena download la dlu sebab tkut tetiba line merajuk tengah jalan memang tak best la mau tengok kan....huk..huk..

ehhhhhh...tapi aku bukan penyokong pirate tauuu...aku member dekat website tu tau so aku boleh download cumanya aku tak boleh share la link dia....kena hormat tau da jadi member takkan nak sebar pula kan..hihi

aku tak tau lagi apa cerita RM sebab last aku tengok ep168...so aku ketinggalan 5 ep kot nak habiskan satu malammmmmm...uwaaaaa.... 

tapi kira sebagai reward la sebab semalam aku da siapkan beberapa kerja aku kan....reward untuk diri sendiri..hihihi

okeyyyy...nak tengok RM...jangan kacau tau...nanti da tengok aku update balik best ke tak..!:P

kesiannya..aku ja lambat tengok..orang lain lagi update dari aku..huhu apa kan daya kat Space aku guna wife ciput ja..bukan macam kat rumah ni..huhu

No comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...