Monday, November 4, 2013

The truth vs Lie

assalamualaikum

halluuuuu....i'm in de houseeeeee...ngeeee....gian mau post story tapi penuh dengan kerja yang sangat-sangat berlambak!over la sangat berlambak tuuuu....

the truth vs lie??apa ni sebenarnya??apa ni...apa ni???auuwwww....gedikssss....sabar-sabar...ni cerita pasal ke'hipokrit'an seseorang la....

just a simple question la utk uolllssss....kamu suka ka kalau ur friend or someone yang sangat-sangat happyyy depan kamu and then tetiba belakang paling la rancak mau mengumpat kamu sampaikan tahi telinga kamu macam mau meletup berlumba-lumba mau keluar dari telinga??? kalau tanya i memang taklah kan...kalau tak suka just cakap face to face...tak payah mau cerita belakang-belakang...eeeuuuuu!!

kadang-kadang aku tak tau la 'dia' tu cakap yang benar atau yang tipu ngan kami...memang meluat la ngan orang macam tu kan and then jumpa macam nothing happen la...ish...

plisssss....jan berada d sekeliling aku kalau macam ni...sakit jiwa i tau...

katakan TIDAK! pada hipokrit...waakakkaa...

to be continue.....(sebab ada nak cerita pasal truth and lie ni...saja mau buat suspen... :P)

makaseh...makaseh....

p/s : menulis cara orang "RAJIN"...(~___~)

No comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...