Friday, January 3, 2014

Gentleman

assalammualaikum

haluuuu semuanya...kikiki...

hari ni mood ada happy sikitttttt....tapi kejap lagi mau pergi libry la kononnya nak belajar...paper next week advance audit and advance accounting 2...hambikkkk kau...dua-dua advance...macam mana la tu ekkkk??

tapi tak pa...lupakan kejap...moh kita cita pasal gentleman...auuwwwhhhh!! aku suka lelaki gentleman...and then dia tinggi...sebab bila dia tinggi and bila dia berjalan tangan mesti masuk kocek seluar kan?cuba bayangakannnnn....bayangkannnn....deng..deng..deng....



haaaa...macam kat gambar mereka berdua ni....cewahhhh ni gambar hiasan la kononnya...wakaka...

ada rasa-rasa korang suka apa yang aku suka ka?jangan tengok rupa la..kalau tengok rupa memang kamu pun fanatik gila kan...hukhukhuk...

entah la kenapa..aku rasa macam segak ja lelaki tinggi yang berjalan sambil tangan masuk dalam kocek seluar...just sukaaa tengokkk okeyyy...hihihi...

oraitttt la...mau "bertekad cemerlang" dulu la nak pergi libry...makaseh..makaseh...

babai.... (~___~)

No comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...