Wednesday, January 8, 2014

Mr. Dream

assalamualaikum

haluuuuuuu.....

okeyyy....sudah 2 hari kami men"stalk" Encik Mimpi...siapa tak kenal memang la...alaaaa yang segak,hensem and bergaya tuuu??ehem...kena puji sikit tau..hihihi Encik Mimpi ni da jadi artis da...penyanyi lagi "RINDUKANLAH" tu...mesti kamu tau kannnn??



haaaaa...ni la Encik Mimpi...hihi well...first time dengar lagu memang macam pelik la kenapa nama dia Encik Mimpi (EM)??macam tak masuk akal la juga kan?takkan ada nama tu...stalk punya stalk memang dia guna nama tu sebab mungkin dia tak mau dikenali kot mukanya...tengok penampilan pun da tau kan pakai topeng...tapi aku suka and minat bila orang macam ni sebab dia sembunyikan identiti dia tapi...tapi..tapi...buat orang tertanya-tanya kenapa nak sembunyi..and mula la orang akan try and cuba sehabis daya upaya untuk men"stalk" sesiapa pun kenalan EM ini untuk mengetahui siapakah EM ni sebenarnya...dan paling la dikehendaki maklumat tentang wajah sebenar EM...

tapi pada pandangan mata kasar aku EM ni mesti muka "babyface" sebab tu dia tak mau orang kenal dia kannnn?ya la...takut ramai peminat...tapi even sekarang pun dan ramai peminat da..and aku pasti ada peminat yang fanatik akan cuba menggali lagi terperinci siapa sebenarnya EM ni...

kamu pun mesti macam tu kannnn?jangan tipuuuu...dosyaaaa tauuuu....

EM cakap rindu-rindukanlah diriku...so kita kena selalu rindukan EM la...alaaaa...malu pula mau rindu EM...hihihi

eh,mengarut lagi da...ok la semua...nanti kita "stalk" EM lagi aa...tak puas ni baca semua entry blog EM...oh ya...EM ada blog... jap eh bagi link dia..kamu..kamu..dan kamu boleh follow blog dia even dia tak selalu update sebab dia cakap dia malas nak update..hehe

okeyyyy...ni link dia...>>> encikmimpi.blogspot.com

kamu baca laa...besttttt....lebih kurang sama penulisan dengan blog "realiti konspirasi" >> zackzukhairi.blogspot.com

okeyyyy la,...nak tido da ni...selamat malam semua..wish me luck for my final exam..

tq...gamsahabnida....annyeonghi gaseyo....

wassalam....

2 comments :

  1. kalau tak salah EM nie baru je khawin..hehe

    ReplyDelete
  2. @Naniey Jemiey
    serius?bila?dengan org mana?dia xinform media ka??hihi

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...