Saturday, February 15, 2014

"Bloglist Istimewa untuk blogger baru"

assalamualaikum...

haluuu dunia ternet...haluuuu semuanya...hari ni jom kita bercerita pasal "bloglist istimewa untuk blogger baru"...

oraittt...frankly, im not a new blogger tapi da start berbelog since 2011 tapi tak aktif sangat la...i love to write tapi to be honest aku memang sangat-sangat malu nak beramah mesra sebab ya la belog aku ni bukan la unik pun..jauh lagi menarik..tapi i need to change juga kan..takkan selamanya aku jadi pemalu..*sangat* sebab tu blog aku tiada follower lagi...lagi la aku maluuuuu...*sigh*

so, aku ambik langkah kanan eh bukan tangan kanan to on my laptop and then menulis entry ini..waaaa...caya la kan...macam kak namee (nameeroslan.blogspot.com) cakap la juga...kalau tak usaha mana orang nak kenal ngan kita kan..so,aku ikut advice kak namee..hihihi..

even tho aku da lama tapi actually aku masih baru dalam "follower" ni sebab aku tak tau cara nak tambah follower macam mana..ya la..da nama pun Mong(blur) jadi semua pun jadi slow sikitttttt kan..sob..sob...maafkan diriku ini...huaaaaaa.....so, aku pergi la jengah beberapa blog yg tulis entry istimewa untuk blogger baru

aku akan start menulis lebih kepada maklumat dan tentang diriku ini...cewahhh...hihihi sebab utama aku buat entry ni sebab aku ada terjah and baca banyak blog..tetiba aku terbaca blog kak namee ni la dia tulis pasal untuk blogger baru..so, aku nak try la kan...kalau korang want to know me better pless do follow me..kalau korang follow me aku akan follow korang balik okey...*sambil kedip-kedip mata kat korang* jangan risau sebab aku rajin follow blog orang..hihihi

kat sini pun boleh baca entry ni: Hasfalini Hasnan : "Bloglist Istimewa untuk Blogger Baru"

okey..ni syarat untuk blogger :
       
         1.  Blog anda mestilah mempunyai follower kurang daripada 300 orang :~~DONE!
         2.  Buat satu entry yang bertajuk "Bloglist Istimewa untuk Blogger Baru" dan linkkan ke entry ini:~~DONE!
         3.  Tinggalkan Link entry yang telah siap anda di ruangan komen:~~DONE!
         4.  Tidak wajib untuk menjadi follower saya, namun saya berbesar hati jika ada yang sudi:~~DONE!
         5.  Tag 3 orang rakan seperjuangan anda:~~DONE!
         6.  Meminati dunia blogger dan tidak sombong:~~DONE!

No comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...