Sunday, February 23, 2014

Brain test...

assalamualaikum semua....

selamat pagi...good morningggg!hihi hari ni mood baik nak kongsi dengan korang-korang semua...yang ada baca entry aku ni la...maklumlah..awal pagi kot...hihi

okey...ni sebenarnya brain test untuk tahu yang kita ni pengguna otak kiri ka atau pun otak kanan..faham tak?alaa...nanti kalau korang da buat test ni korang tau la korang pengguna otak belah mana...aku da buat test ni tadi..bangun-bangun ja lepas tu pergi mandi lepas tu breakfirst lepas tu ejust kerusi meja semua..buka laptop....tunggu loading....buka ternet....aissshhhh...aku cepuk karang Mong ni.!*boring dengar Mong explen* okey..okey..maafkan aku..saja nak menambahkan tahap ke-stress-an korang...my bad!peaceeeeee...(y)

ni yang betul ya...aku culik laman web ni dekat muka buku tadi...nama dia "Brain Test"...bluurrr ka?okey aku bagi tengok gambar dia ehhh....

tadaaaaaa!!....


da tengok kan?mesti korang nak tau mana nak buat test ni kan?okey korang klik laman web encik "Brain Test" and lepas tu korang ikut ja apa yang dia suru buat...jangan risau..semua logik-logik soalan dia...hihi

aku dikatakan pengguna otak kiri..ni result dia...


see?aku lebih kepada rules, language, strategy, rationality and logic details...yang paling aku setuju..sebab aku ni tak kreatif..asal cepat siap da sudah..wakaka!tapi..tapi..tapi..ni terpulang dengan korang nak percaya ka tidak sebab nanti kalau tak betul korang mengamuk pula kan...cakap "Mong tipu la...mana ada macam ni..."

korang try la klik-klik encik brain test tu..pagi-pagi ni nak test otak kita ni best juga..hihihi...semoga berjaya..!(y)

sekian.....(nak sambung makan pula.....(@___@)

15 comments :

  1. Yeah. me equally distributed. hehehe. :3

    yeay! tq. :3

    ReplyDelete
  2. hehe welcome...mong pula x..tgk ja result atas kan..hihi

    ReplyDelete
  3. wow nice mong... XDD I try I'm equal hehe ^__^ 44% left, 56% right ^__^ hehehe

    ReplyDelete
  4. anis dh buat.. kite same la mong.. otak belah kiri.. :) percentage pun same..hee..kite ade kimia la.. :P

    ReplyDelete
  5. junkyo : tq...cuba bg kawan try..best juga kan buat brain test ni..hehe

    ReplyDelete
  6. anis...yeahhh..ada kawan la yg sama...mmg kita ada kimia la ni..hihi

    ReplyDelete
  7. wah bagus neh.. nak try gak la :)
    http://sihatrampingtk.blogspot.com/2014/02/medical-check-up-1.html

    ReplyDelete
  8. wahwahwah.. macam best je. nak try lepas ni. tapi yus rasa yus more to use right brain sebab yus kidal :D

    ReplyDelete
  9. @eyqa yushaizatry la..jom ramai2 try..yus,sama dgn abg mong..1 family abg mong smua kidal..suka tgk org kidal tau..unik..hihi da try ke?

    ReplyDelete
  10. mcm best jee.. hihi , nk try gak lah :)

    ReplyDelete
  11. @Nurul Huda
    okey ja..try la..hehe nanti bgtau result eh.. :)

    ReplyDelete
  12. @Misz Mong hahah.. kimia yg erat punye..huhu.. :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...