Thursday, February 6, 2014

Connection error

assalamualaikum

yeahhh..akhirnya dapat juga online..huaaaaa.... selama beberapa minggu ni aku sangat-sangat la rindukan connection ternet ni...boleh tahan la nak pergi TM nak report itu ini tapi actionnya tiada...can u beliv dat??maigosshhhh....
connection la ni kot..aku pun tak berapa nak faham..saja pinjam gambar jap dr En Google..:P

tapi tak pa...sekarang line da okeyy da jadi boleh la mau merapu lebih-lebih...hikhikhik...

ada ka juga yang rindu aku ni??tiada??ada kan la..sedih ni...sob..sob...*tarik hingus sambil lap airmata cengeng*

sebenarnya cita dia macam ni....deng...deng...deng....
pada 15/1 hari tu kan aku da start cuti semester...ingat nak balik 14/1 tapi da abang aku kena kursus so terpaksa la balik 15/1...okeyy..nak di jadikan cerita...kami sampai rumah da and aku ni excited la nak online sebab da segar da minda kan baru lepas final exam...hihihi tapi...tapi...tapi...sampai ja rumah connection error..aku pun uwaaaaa!!sedihhhhh...myb juga la sebab pokok tumbang ka apa ka sebab masa tu kan cuaca memang tak baik and then banjir lagi...okeyy yang cerita banjir ni nanti aku cerita lebih-lebih sebab kisah dia panjanggggggg sangat...panjang la sangat...saja buat suspen kononnya la...wakakaka!sudah..sudah...sudah...berbalik kepada cerita connection error ni...kami tunggu dekat seminggu masih tiada ternet...so, abang aku pergi la naik opis TM...so lepas gaduh bertumbuk masih juga tiada ternet...eh,bukan gaduh...just lapor ja..nanti tak pasal-pasal kena tarik telinga pusing 360 darjah...ambik kau...!wakakaka...lepas tu aku pula yang datang report...kononnya nak marah-marah la..tapi tak juga marah...fuhhhh..poyo sangat...langsi nak marah tapi bila sampai diam....apa la kau ni Mong!huh!okey bila da lapor masih juga tak okey..last sekali abang aku datang lagi kat TM...last ni okey sikit jawapan dorang "kabel tak tarik lagi"..okey kan bagus kalau dari awal dorang mengaku macam ni..tak lah orang pepenat ja datang kannnnn.....in de end...sekarang ternet da dapat da...Thank to TM even lambat....huhuhu
hidup TM!hidup TM!hidup TM!

cehhhh...poyo la kau ni Mong..before ni melulu ja marahkan TM sebab lambat buat maintenance...wakaka!okey...im sory...hehe

begitu la cerita sebenarnya....huaaaaa...lama tau tunggu ternet ni....bila da ada aku pula yang nebes sebab result selalu keluar seminggu sebelum semester baru nak start...kitorang start masuk semester baru 17/2...sekarang da berapa haribulan kan...takut...takut...takut....sob..sob..sob...

okey sekarang ni aku nak terjah blog orang,youtube, movie korea baru nak tengok apa yang menarik dan yang baru....hehe...rindu ngan ternet la katakan...wakaka!

oraitt babe...miss u much more....

nanti aku merapu lagi okey....

sekian....makaseh membaca...ehem...

No comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...