Thursday, February 27, 2014

JAHAT

assalamualaikum

hye semuaaaa!(~___~)

aku kembali menyesakkan entry aku...eh blog aku...silap...hihihii

aku ada la scroll muka buku kan..and then aku ternampak la post dekat muka buku Dunia Kucing kan...selalu aku tengok banyak ja kucing yang tersangat cuteeee..comelll...and chubyyyy!gerammmmm sangat-sangat tengok tau!tapi baru-baru ni aku tengok admin post tentang penganiayaan terhadap kucing!kesian tau tak...kalau ya pun benci kucing ka, tak suka kucing ka jangan la sampai buat macam tu...korang tengok la sendiri eh...




jahat tau!apa salah kucing ni sampai dorang sanggup buat macam ni?unik?tolong la...unik bukan macam ni..ini kes aniaya!seriously,kalau tak nak kucing bagi kat aku..aku boleh jaga la...maaf la aku ter emo sangat tapi aku sangat sayangkan kucing..even masa kucing aku mati pun aku boleh menangis seminggu...inikan pula dia kena buat macam ni...tolong la tolong jangan buat macam ni...bukan dekat kucing ja tapi semua haiwan...tolong simpan rasa perikemanusiaan sikit..tak banyak pun..sikit ja kan...

sedihhhhh....annyeong...selamat malam...sekian...:(

No comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...