Saturday, February 15, 2014

Lulus..teruskan pengajian..

assalamualakum...

hollaaaaa...yeahhh...entry berkata yang benar.!

semalam (14/2/2014) masa orang sibuk nak dating ka apa ka..atau tengah makan ka masak ka...aku tak kisah..sebabnya semalam aku dengan hati, jantung, buah pinggang and segala ginjal semua ber'dup dap dup dap....result keluar okeyyyyyy!dalam hati aku rasa macam nak nangis ja...serius aku cakap...i didnt do better for my final exam last semester...mana taknya main-main...memang lumrah seorang pelajar...wakakaka!

masa nak buka portal Ums amboi laju ja sebab aku ternampak kawan post dekat muka buku result keluar..and then aku pun try la buka web UMS..


masuk id..masuk password...masuk system...and then.................


aku semak la result...so...in de end...alhamdulillah...syukur sangat-sangat....aku tak expect result macam ni tapi aku bersyukur sangat...dalam masa main-main..belajar tak serius pun boleh dapat result macam ni...

next semester aku akan lebih struggle and lebih mengingatkan diri aku yang aku ada masa lagi 1 tahun 6 bulan untuk menghabiskan degree in accounting aku..sebenarnya aku tak sabar nak praktikal..sebab aku ni lebih suka praktikkan apa yang aku belajar dari duduk baca buku tapi satu benda pun aku tak faham...wakaka!

tak ramai kawan tanyakan result aku sebabnya bila aku tanya dorang balik dorang taknak bagitau...sedih la...sudahnya, result aku tak bagitau pun kat muka buku tu..aku tak post anything pun pasal result aku...jahat ka?aku tau aku jahat...tapi dorang pun jahat tak nak kongsi ngan aku...*sambil kesat hingus dan airmata yang meleleh*

tak pa la...aku janji aku akan tuntut hadiah daripada kakak aku!yeahhh...wakakaka..!patutnya janji belajar bagus-bagus...apa la kau ni Mong..tsk..tsk...

ya la..aku tak merapu da...okeyyyy...

bagi mengakhiri entry aku ni...lebiu guyysss....haaa....tu ja la..apa lagi??hihihi

maafkan saya...saya sedikit nakal....ngeeee....

sekiannnn....terima kasih cikgu....(~___~)

2 comments :

  1. hye.. haa..bole pon komen..jom join giveaway nie.. dapat tambah kawan2.. :) http://adnan-daughter.blogspot.com/2014/02/go-go-giveaway.html

    ReplyDelete
  2. hye sis..yeahh..da blh da...selongkar blog ni td..tq sis...great!i will sis...:)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...