Friday, February 7, 2014

My Friend's Wedding

Assalamualaikum...

haluuuuu...hai belog....hehehe

naa kannnn...kalau ada line ada ja mau publish kann....sharing is caring la katakan..hihihi..

kali ni aku mau la mengada mau post gambar wedding kawan-kawan aku..tapi biasa la kalau tiada kawan yang gila kamera ikut memang gambar pun ciput ja...okeyy fine..memang betul...sob..sob...

first wedding kawan aku yang aku datang ialah H&A's wedding!!yeahhh...jap eh selongkar hardisk jap cari gambar dorang ni..maklum la..throwback punya cerita...sedihhhh...(~___~)

tadaaaaa!!!





aku lupa la tarikh kawin dorang ni...huhu im sorryyy....(~___~)

tapi....cute kannn??sepadan sangat-sangat..and u know what?dorang ni da dapat first baby tau..nama dia Danish tak silap aku la....baby boy...sebenarnya kami taklah rapat sangat tapi dia ni kawan satu kelas masa aku dekat PKK dlu...and as fren aku datang la wedding dia...even tak rapat tapi dia kawan okeyyy...sudah...sudah..sudah...kita doa dorang hidup bahagia hingga akhir hayat okey...peace....(y)

ada lagi ni kawan aku kawin yang aku attend...jap eh...


kat atas ni gambar wedding bff aku, Angelica&Kenny...kami ada 4 orang tapi dalam gambar ni ada 3 orang ja...aku, mimi(baju merah seluar biru), pey(tiada dalam gambar) and yang wedding ni may....masa ni pey terpaksa balik awal sebab hujan lebat taku terperangkap dekat banjir..huhuhu yang lain-lain ni kawan kami juga masa dip akaun dekat PKK..yang baju biru tu nama dia ratna and dia baru ja deliever a cute, comel and chubby baby boy!waaaa...ramai da kawan aku jadi mamy kan..hehehe eh,lupa pula..hihi wedding ni 17 Nov 2013...(0.o)

ada sorang lagi wedding kawan aku...yang wedding c ratna ni la tapi aku tak tau la aku letak mana folder dia..aku da cari da bongkar segala file dalam hardisk dalam laptop tapi aku tak jumpa la pula...alahai..huhu

tapi...actually aku ni paling la malas sangat nak attend wedding sebab aku akan teringat kisah lama...cececehhhh...plesback nampak..wakakaka!

lepas ni aku tak tau siapa lagi yang nak melangsungkan perkahwinan...aku hanya menunggu kad jemputan ja la ni..hehe tapi tak pa..lepas ni aku akan merajinkan diri aku untuk attend wedding kamu a..just give wedding card ja okey..

okeyy..sudah la cakap pasal wedding kawan-kawan..hehe tapi tu ja la aku mau mengada mau mengarut ni..wakaka!

oraittt uolllsss....see u sooon...(0.o)

No comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...