Tuesday, February 11, 2014

Password/kata laluan

assalamualaikum

hey guys....im not in mood now...i forget my tonton's password!maigosshhh....da try email tonton tapi tiada respon pun..bukan saja password aku lupa..username pun aku lupa!da kenapa kau ni Mong???

macam mana la tak lupa..punya la banyak password nak kena ingat..password atm,blog,email,FB.twitter,wechat,whatapp,ig dan lain-lain lagi!kalau nak tulis dekat buku memang bahaya sangat-sangat la nanti kang orang copet buku tu tak ka free-free ja orang dapat password kita semua...maigossshhhh...

help me plissss...how to know my username n password for tonton??huhu

sedihhhhh...sob...sob...sob...

babai....(~___~)

No comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...