Thursday, February 13, 2014

Upgrade your CIMB bank's account number

assalamualaikum....

haluuuu...selamat pagi..!eh,pagi lagi kan??kikikiki...

hari ni nak havoc pasal CIMB bank ni...haaa...yang CIMB bank tu la...yerrr..yang tu...yang warna merah tu ada sotong/octopus tuuuu....orang da lama tau...tapi aku baru nak havoc...malunyaaaaaa....*gaya gedik*..

tapi tak pa.......jom havoc....korang tau da kan CIMB bank??

ni haaa.....


hihihi...comei kan sotong ni.pandai senyum lagi..ala tomei..tomei....*cepuk sekali mengada nak manja..auchhh!*

CIMB tengah upgrade number akaun baru untuk client @ customer dorang iaitu kita ni ha....


so, dulu number akaun lama CIMB ada 14 digit kan, contohnya : 12345678910123... sekarang ni da upgrade kepada 10 digit sahaja..contoh : 1234567890...haaa...

kalau kamu mau tau number akaun CIMB baru ni...kamu pergi ja dengan senang hati on ternet..taip dekat web tu "www.cimbclicks.com.my" and then klik dekat my account tu cari "account number lookup"...


nampak tak kat atas ni?okey..kalau nampak teruskan usaha untuk menjejak kasihkan number akaun CIMB kamu yang baru...dalam ni dia akan minta number akaun lama..lepas masukkan number akaun lama kamu klik search....and tadaaaaaa.....korang akan dapat number akaun baru korang...aku da try da....da dapat...korang nak number akaun aku??tak yah la...wakakaka!

tahniah kepada yang mencuba....teruskan usaha....

sekian laporan Misz Mong pada pagi yang indah dan sejuk ini...*hujan memang la sejuk...wakaka!.*

wassalam...

No comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...