Monday, March 24, 2014

My adik's Konvokesyen - Part 1

assalamualaikum...

selamat petang semua...apa khabar?maaflah aku bizi sikittttt...wakaka!korang sihat?mestilah sihat kan kalau tak tiadanya korang klik-klik blog Mong ni...hihihi

meh aku cita pasal konvokesyen adik aku ni ehh...adik aku konvo 22/3/2014 bersamaan hari sabtu hari tu kat Nexus hotel, Karambunai...hohoho...


dia first sesi punya konvo and sesi paling awal naik ambik scroll...kalau aku dulu Jabatan Perdagangan sangat-sangat lambat...paling last naik ambik scroll...sempat lapar, sempat tetido tau..tsk..tsk...

tapi adik aku paling grand la konvo kat hotel tuuu...kakak dia konvo kat PKK ja kot...sedihhhh....sob..sob...okey la okey la...ni aku perkenalkan adik aku eh...

tadaaaaa!!!ni adik aku...nama dia Amirhan Li..boleh panggil Ami/Amir..hencem ka?tengok la adik siapa kan?uhuk..uhuk..terbatuk pula la..hihi







kat atas ni semua gambar adik aku kan...ni gambar pakai tab ja sebabnya abang aku lupa bawa kamera dia..adoii...spoiled la kan?baru ja mau jadi model kunun ni..tsk..tsk...semua ni gambar tak formal punya..gambar formal belum siap lagi..hoho..amacam??sama tak rupa kami??mesti la sama ya dak?da nama pun adik beradik..ngeeee....

seterusnya, ni pula gambar kakak dia yang over....



dan anak buah yang ikut jejak makcik dia.....



ada banyak lagi gambar tapi ni ja yang aku rasa aku rajin nak upload..wakaka...bukan cantik pun kan... :( eh lupa...atas ni anak buah aku..nama dia Ummu Raihana...dia ni kuat merajuk and suka sangat pujuk makcik dia nak hp..eh bukan aku tau..kakak aku..hihihi.. oh ya...gambar kakak aku tiada sini..aku lupa ambik dekat tab dia..tak pa la...kakak aku low profile punya..tak mau dikenali...hihihi...

akhir sekali...tahniah adikku Amirhan Li!cepat-cepat cari kerja a...jangan pelihara lemak dekat rumah...ngeeee...nanti kakak mu akan belanja makan ya..sebab kelamkabut balik Angkasa lepas ni..tak terjumpa pula..hoho...

korang ucap tahniah dekat adik aku cepat!hehe..oh no...just kidding...over pula kan kakak dia ni...opssss...sorryyyy....

okey la..aku akhiri entry pada petang yang indah ni dekat sini...sekian...

thanks uollls....(o.O)

8 comments :

  1. Bestnya konvo. Belum ada rezeki lagi nak merasa konvo-konvo ni :'(

    ReplyDelete
  2. ehem hensem la..kirim salam ye..heheh.. btw tahniah.. hari same ngan anis knvo jugak.. :) best la poli kk ade topi..huhu.. :D

    ReplyDelete
  3. @Anis Adnan
    xpa...panjang lagi perjalanan sis...mana tau masa depan dpt kan...fighting!:)

    ReplyDelete
  4. @Anizz Annisa
    alaaaa sis..masa mong dlu pun xda topi...baru ja ni PKK ada topi...jeles la juga..hehe eh ensem ka?kembang hidung kakak dia... :P

    ReplyDelete
  5. ehh kakak die plak yg kembang hidung ye..heheheh... :P

    ReplyDelete
  6. congrats tuk adik mong... mau ngorat blh? hehehhe :P

    ReplyDelete
  7. @Miss Boo
    mengurat?alalala...xpasti la pula c tuan punya bdn ni mau ka tidak..hahaha

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...