Wednesday, March 12, 2014

Option lain nak follow blog

assalamualaikum...

selamat petang semua...semua sihat?cuaca sekarang masih panas..digalakkan semua banyak minum air putih dan kurangkan minum ais sejuk...ya la..air sejuk just untuk legakan panas kan..tapi air putih/suam baik untuk kesihatan..kannnn???hihihihi...

walaupun cuaca panas sekarang ni tapi aku bukan nak cakap pasal benda ni...aku usha-usha cbox aku tadi and ada sorang kakak ni cakap tak leh nak follow blog aku..betul..tak tipu...ce tengok kat bawah ni...


nama blog kakak ni Mamaniza.com..korang follow la dia okey...tambah kenalan blog kita... :)

alaaaa....aku pun tak sedap hati la..so aku selongkar usha la blog kakak tu and nak try follow memang betul tak dapat...

so aku ambik mouse, aku klik sana sini and aku jumpa la benda ni....

aku nak follow akak Mama ni...so aku klik macam biasa ja la...


tapi tak dapat klik..or klik tapi tak respon pun...so aku klik more option tu jadi macam ni....


and then aku tekan ja follow kat bawah tu....

yeaahhhhh...da dapat...akak Mama, Mong da follow akak....peaceeee.... :)

11 comments :

  1. tadi nak follow orang pun tak dapat :P

    ReplyDelete
  2. owh tu mama niza la sis.. :) best kwan ngan mama niza.. sporting.. :)

    ReplyDelete
  3. klik follow suka tak respon ya.. Tapi follow disini sukses..

    ReplyDelete
  4. Ingatkan Yana sorang je yang xleh nak follow orang...
    Huhuhu...rupanya ada gak org lain yg jadi macam tu..
    Trimas share entri ni... (^^,)

    ReplyDelete
  5. @Amir Khalis
    ha'ah...before ni ok ja..tp td xdapat..apa lg...blaku la sesi mencari and try test..hihi

    ReplyDelete
  6. @Anizz Annisa
    ya ka sis?baru dapat follow mama niza ni..td stress juga follow tak respon..cari2 nasib jumpa..hehe...

    ReplyDelete
  7. @Siti Nooryanawati Mohamed
    welcome dear..sis pun td xdapat follow org...tp skrg da ok da... :)

    ReplyDelete
  8. Hi...singgah cni. Actually tepi picture tu mmg de tulis.

    "We're sorry...
    We unable to handle your request, Please try again or return a bit later."

    Mybe de masalah kot dengn blogger ni huhu...by the way great option. Thanks for sharing.

    ReplyDelete
  9. diya punya pon jd mcm tu ..huhuu

    ReplyDelete
  10. ha'ah...and sekarang mong takleh nak follow org da...masih masalah macam tu...tak pa la..tunggu ja smpai okey kot..hihi

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...