Monday, March 3, 2014

Post dekat Muka Buku

assalamualaikum...

kembali lagiiii...hihi

nampak tak tajuk entry aku?baca tak?ya betul...aku nak cerita pasal benda ni la...korang mesti ada muka buku kannnn??jangan tipu!tak baik tau tipu...dosyaaaaa.... :P

ermmmm betul la tu...post/status muka buku...aku ada muka buku tapi personal punya la..just kawan ja boleh add...maaf...aku teruk kan?bukan apa..aku bukan peduli sangat muka buku ni...sebab aku malas dengan sesetengah ke-hipokrit-an orang-orang alam maya ni..maaf sekali lagi..bukan korang eh..korang baik kan...peaceeeee...(y)

cerita dia macam ni...aku ada la ter-post something kan..niat aku post pun just bergurau ja pun..bukan serius..ending post aku pun ada "hahahahhaa" tapi aku tak tau la kenapa orang mesti kisah sangat apa yang aku post...normal la kan orang post..bila aku post kawan aku suru delete sebab post aku nampak kejam..ewah..ewah...kalau aku kejam aku berdendam okey...masalahnya aku just bergurau...

ini la mentality sesetengah orang ni...tak salah tegur..tapi takkan la sampai setiap post orang kau nak judge...kalau dia post pasal agama kau cakap "berlagak alim"..bila dia post ayat marah-marah kau cakap dia "mengada..biar ja la..mau juga bagitau sekeliling dunia"..tapi bila dia post happy, kau tak pergi congrate dia kannnnn??

aku agak terkesan la dengan benda ni...maybe aku agak sensetif juga kan??tak pa la...demi mau mendiamkan diri aku stop buka muka buku sekejap...aku tak suka bising-bising...personal aku biar aku ja la tau..aku takkan post di muka buku..aku happy ka aku sedih kan aku akan berdating dengan blog and geng-geng seperjuangan blog aku ni ja la..tak salah kan...?tapi kalau aku ada ter-post something yang tak sepatutnya korang tegur okey...tapi tegur dengan baik la...aku hormat pandangan korang sebab aku tau apa salah aku..

aku terfikir juga mungkin memang salah aku tadi post gurau-gurau kan...INSYAALLAH...aku janji aku akan fikir dulu semasak-masaknya sebelum aku post something yang boleh buat orang meluat dengan aku...dan aku mungkin akan hentikan untuk membuka laman maya muka buku...cehhhhh...skemanya ayat...wauuuuuu!ketawakan Mong!wakakakkakaa...

okey stop!time to study...da jam8 malam da uolllssss....jumpa lagi tau...nanti aku klik-klik blog korang eh...rindu-rindukanla diriku...kata EM...ehem...hihihihi

selamat malam semua...sekian...(~___~)


p/s : nampak sangat Mong merajuk and terasa......................

2 comments :

  1. besa lar tue mong ada jk yg ndak kna bh kalo kta post something...bkn soma org blh trima 2...

    ReplyDelete
  2. @Miss Boo
    yaa...selalu juga kena..bila post kan ada yg sindir post ni...pernah dulu mong post somthing tp ada org smpai korek bhabis pasal apa..in da end mong biar ja la..asalkan dia bahagia/..haha

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...