Friday, April 25, 2014

Tekanan seorang pelajar

assalamualaikum

selamat pagi semua..weeeeeee!!lamanya tak taip entry...memang tengah bizi sangat-sangat sekarang...6 subject and i need to find almost 50 article/journal and read it and then buat summary/analysis untuk assgmnent...what the fish??hohoho

sekarang ni aku tengah tensen sebab banyak maklumat tak full dalam journal and article ni..macam mana aku nak buat kerja??ni la sebagai cabaran aku sebagai seorang pelajar kalau nak rasa genggam scroll ijazah ni la..ini la cabaran yang paling aku rasa macam nak give up...astagfirullahala'zim...Ya Allah...aku betul-betul tengah tak boleh nak fikir...

tadi aku tengah buat assignment untuk Islamic Finance Accounting and tengah cari maklumat tentang advisory council of AmIslamic bank berhad...annual report from 2008 to 2012..aku minta tolong la dengan Encik Google kannn..memang banyak link tapi tiada yang berkaitan..sob..sob...

mencari ni punya la nak menangis airmata darah...sob..sob...aku da try bank lain iaitu Alliance Islamic bank and semua maklumat dorang lengkap tau...semua ada...tapi AmIslamic Bank ni aku tak tau kenapa tak banyak maklumat...kalau ikut hati aku yang tersangat la cepat mau marah ni nak ja aku hempas laptop..tapi bila fikir balik tu semua hasutan syaitan nak kita marah-marah..so aku bertenang sebentar and then aku tarik nafas sedalam-dalamnya...bertenangggg.....

okey sekarang ni aku tengah bertenang and aku rajinkan diri taip entry ni...hihi...nak jenguk blog kekawan aku yang rindu aku..cehhhh..ada ka juga yang rindu??wakakakaa!okey semua...bak kata nora danish "yang penting kita enjoyyyyyyyyy...!"...jom enjoy tengok movie kejap nak tenangkan hati and minda.....hihihihii

so,siapa-siapa yang ada link ka apa ka yang berkaitan dengan advisory council AmIslamic Bank plissssss tell me okeyyy...da lebih seminggu aku berkampung kat libry tu sebab nak cari benda ni ja...korang kan baik kannn..tolong la orang cute yang tengah dalam dilema/susah ni...(@)___@)

eh,aku nak makan dulu la..tengah stress ni kena makan tau baru gemuk...eh,salah lagi...chubby macam mong...ngeeee....

okey la...dari tadi okey..okey..okey ja...ngee...10q semua....sayang korangs....

sekiannnn.... :)

10 comments :

  1. anis rindu mong..hehe.. anis xde info la dear.. sorry xdpt bantu.. :( buat pelan2 jangan tension2 k.. :) istigfar klau rase nk marah.. :)

    ReplyDelete
  2. @Anizz Annisa
    alhamdulillah sis..da okey da...td da g mkn bebanyak and da release tensen tgk movie..hihi mungkin tengah2 tensen memang senang nak marah kan...mong ok da.. :)

    ReplyDelete
  3. rilex mong... :) buat pelan2 yg pntg siap :D

    ReplyDelete
  4. ee jenis kalau stress rasa malas nak makan. except chocolate and ice-cream. hehe
    wish you all the best kak. May Allah ease everything.

    ReplyDelete
  5. @Miss Boo
    oh my...lamanya tak tgk blog..huhu soryyyy miss boo...ya sekarang ni masih tgh berusaha gigih...gigih la sangat kan..hehehe tq miss boo... :)

    ReplyDelete
  6. @Nurulee
    hehe tq nurul...sekarang ni mcm semua mau buat..makan byk..minum byk..everthing la...haha wish 2 all the best 2 dear... :)

    ReplyDelete
  7. @Anis Adnan
    sis...kena sabar tau...mana tau ada rezeki kan...don't worry...jangan give up tau! :)

    ReplyDelete
  8. All the best naaa?

    Jangan stress...Relaks! Kita enjoy! (Enjoy sangat...Dah lah mode exam final) ;)

    ReplyDelete
  9. @Syahmi Zaludin
    haha tq...kami belum exam lg..bulan6 exam...btw,gudluck ya...enjoy la sgt katanya..hihihi

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...