Monday, May 26, 2014

#throwback My Born Day

assalamualaikum....

hi....ari ni aku mau pot pet sikit pasal born day aku aaaa....pada 10 Mei 1989 aku dilahirkan ke dunia ni di Hospital Kota Belud, Sabah..so, basically aku anak Sabahan okey...hehe...kira-kira da 25 tahun aku berada di dunia ini...waaaa!kau da tua Mong????ayat tak boleh blah...wakakaka!and yaa...aku da berumur 25 tahun......................................


yeaahhhhhh!happy befday Mong!!!!

selama 25 tahun ni macam-macam yang terjadi dalam hidup aku...and sebelum aku masuk U ni aku tak pernah sambut befday...just kena belanja makan ja..sedih ka?sedih kannnnn...sob..sob...

tapi aku tak kisah..sebab aku bersyukur sangat kepada Allah S.W.T. kerana aku masih diberi kesempatan untuk meneruskan perjuangan untuk hidup d dunia ni untuk menambah ilmu d dada sebagai bekalan kita di akhirat sana...

Befday ke 25 tahun ni sama seperti tahun-tahun lepas agak malap dan tidak happy seperti sebelumnya...sebab adalah masalah kelab sikit yang telah menganggu emosi aku...hohoho...

tapi kawan-kawan aku yang masih ingin berada di sisi aku dengan bahagianya menyambut befday aku seminggu selepas 10 Mei...iaitu pada 16 Mei dekat SR a.k.a Secret Recipe...yeahhhh...dapat makan kek...hihi...



ni tahun ni...tahun lepas pula dekat tempat yang sama tapi tempat duduk yang berbeza...wakaka!ada rasa lapar ka bila nampak kek ni??hihi sengaja ja ni aku bg gambar kek supaya korang lapar...ngeeeee....sebenarnya, aku pun lapar bila tgk kek ni balik.....huaaaaaa!sila la mengira lilin itu..tapi jangan jumlahkan okey...atas lain jumlah..bawah lain jumlah..okey....sob.sob..sob...

maaflah sebab gambar aku semua dekat hp kawan-kawan aku so aku sangat-sangat lambat mau ambil...terpaksa tunggu beberapa bulan kot baru dapat..hahaha

okey ni ada gambar yang perasan kiut lg..yang ni before kami serbu SR and tengah tunggu makcik Sherina..main ambik gambar ja yang penting orang action!.ngeeee...



setelah beberapa minit kemudian...makcik ni muncul....okey...selfie lagi...!ngeeee


dekat bawah ni masa serbu SR...makanan depan mata tapi kena ambik gambar dulu...punya la perut pun nyanyi lagu rockkkk...ooomaigosh....ketara sangat pelahap!


ni masa dekat pantai ODEC...and monopod aku yang paling canggih...wakaka!MONOPOD ni aku jumpa dekat pantai ni..kalau korang perasan la monopod ni sejenis apa,sila la ketawa...wakakaka!




kenapa kami berempat ja selalu??sebab tidak berlima,berenam dan bertujuh...kikikiki...

tak lah...dorang ni kawan-kawan baik aku yang masih sanggup bersama-sama dengan aku...walaupun kami ada perselisihan faham tapi in da end kami masih bersama juga...sayang dorang ni ketat-ketat...dorang selalu ada kalau aku mau mengadu...aku meluah..telinga dorang ni la yang mendengar sampaikan aku rasa telinga dorang da lali dengan luahan aku...even tho aku rasa dorang da boring denga luahan aku tapi still dorang tetap dengar...cuma bila dorang da boring sangat-sangat dengar aku meluah dorang akan tukar topik..haha.!

inilah namanya kawan...ngeee...

da banyak sangat kot aku merapu kan...hihi...so,akhir sekali...thanks a lot buat kawan-kawan yang sentiasa ada dengan aku..susah senang dengan aku...waaaa....emosi la pulak....tskk.,...

oraitttt uolllsss,,,,sekian untuk #throwback ni...tq ada sudi membaca....(~___0)

happy befday to meeeeee againnnnnn.....xoxo

10 comments :

  1. eppy bfday sis.. semoga dilimpahkan rezeki dan kesihatan yg baik.. :) kirim salam kawan2 ye.. :)

    ReplyDelete
  2. @Anizz Annisa
    tq sis anis...insyaallah..nnti sis smpaikan..hihi

    ReplyDelete
  3. bestfriend foerever neyh :) terbaik..
    Happy Birthday.. tak sangka sis rupanya ^__^

    I pray that sis Mong and friend will always be friend together dunia dan akhirat and happy together.. and hope you always healthy and success dunia akhirat with everyone you love aamiin... :)

    ReplyDelete
  4. @Junkyo No Hikari
    aminnn...tq dear....hihi insyaallah bff sampai akhir hayat...susah dapat kawan masa senang and masa susah ni kan..hihi apa2 pun..thank sis...hihi

    ReplyDelete
  5. alololo... so sweet.. happy belated born day dear.. yeah kita same geng taurus.. ^__^ happy happy selalu yaw..

    btw, Mong eya, fifie tag mong eya http://feycasnowie.blogspot.com/2014/05/the-liebster-award-by-nik.html.

    hope mong eya sudi.. keep in touch.. ^__^

    ReplyDelete
  6. @Mong Eya Li
    welcome ^__^
    yups betul tuh.. mmg kwn yg terbaik bila slalu dgn kita happy and sad :) ehhehe XD
    my pleasure :)

    ReplyDelete
  7. epi besday yaa...muda remaja lg 2...

    ReplyDelete
  8. @fifie feyca
    tq dearr...yeaaahhh geng taurus in da houseeeee...hehe eh untuk apa ye?soryyy baru ja tengok ni..bz sngt lately ni..huhu nnti mong tengok ya... :)

    ReplyDelete
  9. @Junkyo No Hikari
    setuzu 200%.!hehe susah kan nak cari kawan macam ni..huhu

    ReplyDelete
  10. @athiqi ariff
    muda memang muda...tapi kat sni da kena panggil tua...hehe tq ya.,.. :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...