Monday, June 30, 2014

Ramadhan al-mubarak

assalamualaikum...

hi uolllsssss....what's up??okey before tu aku nak ucapkan selamat menyambut bulan Ramadhan al-mubarak kepada semua muslimin dan muslimat walau di mana anda berada..semoga ramadhan kali penuh bermakna kepada kita semua...hindarilah daripada perbuatan larangan dan sentiasa perbanyakkan amal ibadah...inilah kesempatan yang kita ada untuk mengumpul seberapa banyak ibadah sebagai bekalan kita..selamat berpuasa uolllsssss.!ngeeee...

aku culik gambar ni kat Encik Google tau!syyhhhh!

okey, tahun ni tahun ke9 aku berpuasa tanpa ibu, dan tahun ke20 tanpa bapa...memang suasana macam tak berapa nak meriah kot masa puasa..tapi it's okey sebab aku da boleh terima da..nanti nak dekat raya may be meriah la sebab tahun ni kitorang adik-beradik insyaallah akan berkumpul semua sekali...

alaaaa...no sedih2...hukhuk...

macam biasa la masa puasa ni kan..tinggalkan larangan dan dekatkan suruhan...jangan terbalikkan pula tau..kalau tak korang kalah!yeahh..kalah sebab tak boleh tahan godaan nafsu anda sendiri..nafsu apa??banyak kan..so,kita kena sentiasa beringat la...hihi...

okey uolllssss....aku nak cauuu dlu sebab ada keja mau buat kejappppp...nanti lepas ni nak g spy2 blog korang..korang...korang...tau..hihi...

tqqqq....sekian....


4 comments :

  1. selamat menjalani ibadah puasa miss mong! :)

    ReplyDelete
  2. salam ramadhan my dear.. :) nnt update byk2 k.. rindu nk bace.. :)

    ReplyDelete
  3. @Anizz Annisa
    salam ramadhan juga sis...hehe bz swikit la sis...baru ja mau update byk2 tp ada keja la pula..xpa...coming soon eh..hehe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...