Monday, June 2, 2014

#throwback selfie with real monopod

assalamualaikum...

hyeeee...helllooooo....!aduh sangat bz sekarang ni..nak study untuk final lagi...tapi tak pa...even bz sempat juga la nak selfie bagai ni...reason dia kawan aku baru beli monopod...then dengan jakunnya kami bergambar..eh bukan..!selfie....wakakaka...!

first gambar dekat kelas Adv. tax yang last...abaikan jerawat okey...tengah tension memang naik jerawat..hohohoho...


yang kat bawah ni last kelas strategic management...kelas ni memang aku tak suka sebab terlalu crowded then aku terganggu dengan suara-suara sumbang yang tak hormat lecturer kat depan tengah mengajar...aku lagi suka kelas yang kecik then student pun sikit...huhu




yang ni dekat kafe D'Bayu...kafe dewan kuliah pusat yang lama...ramai orang stay kat sini tapi masa ni da banyak kelas yang habis awal so tak ramai datang kafe ni..boleh la selfie..tapi 2 gambar ja kot..wakakaka!


tak banyak kot gambar...ada gmbar yang tak cute...hahaha...

aku tak berapa nak selfie...aku tunggu orang selfie then aku joint...eh,kira gila selfie juga la kan?ngeeee.....and menurut Buletin Utama Tv3 semalam(1/6/14), selfie adalah satu penyakit mental?errr...ya ka ni?sure confident ka?sama juga dengan orang yang gambar makanan then upload...auuwwww...!takkan la kot...before ni ok ja dorang...tiada pula dorang ada simptom penyakit mental...ka aku yang salah dengar??hmmm...not sure...g tanya Encik Google sendiri eh...hihihihihi

thanks semua..selamat berhari ISNIN...but first!let me take a selfie!

6 comments :

  1. seronok, selfie-selfie dengan monopod. nak join jugak :3

    ReplyDelete
  2. aah sakit mental kalau selfie... tapi kalau salah guna.. xkiree,, anis nk selfie jugak..huhuhuhu..

    ReplyDelete
  3. @Anis Adnan
    jom join sis..hihi masa ni lecturer kami ketagih juga nak selfie tp gambar ada dkat diorang..huhuhu

    ReplyDelete
  4. @Anizz Annisa
    knonnya sis selfie penting sekarang ni..haha jom selfie!:)

    ReplyDelete
  5. masa gi konvo aritu ada gak nampak student2 dgn monopd masing2 aiyaaa.. XD
    popular betul monopod..

    tuh first time tau TT^TT
    rasa ketinggalan bab dunia nih ahaha XDD

    ReplyDelete
  6. @Junkyo No Hikari
    jangan kata hikari..mong pun mcm 2..first sekali tau pasal monopod ni masa sukan mesra akaun hari 2...terasa mcm sangat kejakunan masa 2...tp tak kisah la sebab hp mong pun buka canggih nak ada monopod..hoho

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...