Sunday, September 7, 2014

~Ayuh!kembali ke sekolah~

assalamualaikum...

hyeee semuanya...selamat pagi.!senyum smuaaaaaa... :)


jangan bagitau orang tau..aku culik gambar somel kat atas ni dari encik Google..oppsss!hihihi senyum seindah suria..yang membawa cahaya..ngeee

wei, senyum la singgah sini..jangan monyok sebab line ciput..hikhikhik

so dengan rasminya cuti aku da abis and then hari ni aku akan memulangkan diri aku ke hostel..wooo...dan dengan rasminya juga aku akan ber-tensen2 lagi..dengan bangganya aku da menjadi super duper senior kepada junio-junior aku...hahaha...

so, jadual aku semester ni cantik ja...kelas selasa, rabu and khamis insyaAllah....denga habisnya cuti aku juga maka aku akan jarang dapat buka blog ni..tapi korang jangan bputus asa tau jejalan sni..aku akan munculkan diri juga dengan tetiba bila aku online..maklumlah, wifi dekat hostel tak da lagi..sob..sob..sob...

aku da nak balik hostel..so korang jaga diri bebaik tau..jangan nakal-nakal...hihi wish me luck okey?gud luck to all of u...cecehhh speking...hahaha

okey la wei...nanti bro aku tinggalkan aku pula da satu keja lagi mau heret barang aku balik hostel..kikiki...

bye korang..jumpa lagi tau..hihi

sekian...terima kasih....-ZL-

2 comments :

  1. Seronoknya class Selasa Rabu Khamis je woahh. Kita packed haih

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe...last sem before mau praktikal mmg cantik jadual sis...kalau before2 ni mmg pack sangat..huhu

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...