Thursday, September 4, 2014

Episod akhir RA 200%

assalamualaikum...

hyeeee....ha?siapa ada tengok RA 200% hari tu??korang ada?? alaaaaa....aku tak sempat tengok pun...ada hal masa tu...sedihhh...sob..sob...

ada tak mana-mana link yang boleh tengok yang laju tahap maksima selain tonton??huhuhu

rindu la nanti nak tengok abg Zill dgn Armel...sob..sob...


naaa!kita bagi gambar besarrrrr punya..hihi

mula-mula sebenarnya best aku tengok cita ni..middle eps dia buat aku geram and sakit hati dengan watak c armel ni..ada ka patut melawan suami?dosyaaa tau...hihi aku rasa eh bukan rasa memang pasti 100% memang semua orang tak suka armel masa dia lawan-lawan husben dia then nak minta cerai segala...sebab aku pun tak suka!huh!


tapi bila da berubah baru la ada rasa gula-gula di situuu..auwww...mesti punya la yang ladies2 tengok tersenyum simpul sebelah family dia tengok kan?tak??tipu ja korang tau..mustahil la tak...wakaka!

tapi masa dorang da berbaik tu aku tak da rasa gula pun sebab aku tengah sedih tak da mood..then akhirnya tak da feel pun tengok..betapa ruginya...huk..huk..huk...



dan bila c irene a.k.a Adeline Tsan memunculkan taringnya di antara armel dan zill..lagi la harmoni sakit hati penonton..hahaha oo ya...Adeline dari sabah..and shes chinese then kazen my bff..sama macam aku juga ambik degree in acc tapi kat uitm shah alam tak silap aku...aku tak berapa tau sebab kalau aku jmpa bff aku tu pun bukan kami cerita pasal adeline ja..sorryyy...huhu



so, aku follow sebenarnya armel a.k.a ayda ni dekat ig..ehem...aku ada ig okeyyyy...haha nak follow aku tak? okey klik kat misz_eya ni...xoxoxo

tapi aku ada sikit persoalan...betul ka ayda ni sama rupa dengan Wawa zainal??


serius..memula aku tengok tak..tapi kalau beratus kali tengok ya kot tapi masa wawa tak pakai tudung la kot kan?entah la..aku tak pasti pula sebab kalau bab2 nak kenal pastu rupa sama ni aku failed sikittttt...hahaha macam gambar kat atas yang aku PINJAM dari encik Goo ni..korang rasa sama tak??errr...sama-sama kita fikir sendiri la kan?hohoho

so, aku nak minta jasa baik encik Goo bagitau aku kat mana link yang paling best tengok ending RA 200% ni..korang duduk baik2 tau depan laptop/pc korang then singgah blog mong..hihi..

tqqqqq...lebiuuu uollsss....

sekian....(~___~)

2 comments :

  1. anis xlayan sgt..huhu.. sorii dear.. x tau link mne best selain tonton..huhu

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...