Monday, September 1, 2014

New look/face

assalamualaikum...

haiiiiiiii...im back.!okey..faham..aku lama menghilang..bukan sebab apa tapi sebab aku jadi malas..OMG!mentang-mentang cuti semester panjang kan keja tengok movie korea jaaaa...well..wel..well..hahaha!

ni nak habaq mai kat hampa semua...cek baru ja tukaq templete..bukan apa..saja nak bagi new...auwwww!padahal jenuh juga nak belajar pasal blog ni..ni pun aku da separuh give up nak design...serius aku cakap aku tak pandai bab-bab nak design ni...klu bagi aku lukis/design memang hancur la..hahaha!

puncanya aku tukar?tak da apa..just mau tukar..so harap-harap aku rajin la nak update blog lepas tengok caler pinkkkkk ni...padahal caler bercampur juga kan..hihihi...

okey la..apa2 pun aku minta maaf dekat korang semua sebab selalu sangat jadi chipmore..bukan faktor malas ja..ada faktor lain lagi..tapi personal sangat kot nak cerita sini..hihi okey la..apa-apa hal kita contact kat blog ni eh...nak ronda-ronda dulu blog lain..da lama tak baca blog...selalu tengok ja..opssss!

okey uollssss....korang mesti tau tau...im back!hihi

tq korang....

sekian....

4 comments :

  1. Replies
    1. separuh siap..ada yg belum tmbah lg..tp da pening da..haha btw tq...ehem,.,,hehehe

      Delete
  2. hyeeeeeee.... ade love love la.. comel... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ala satu ja love dia anis..hehe..xpandai la mong mau ubah...pening tgk byk sgt nak edit..huhu

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...