Thursday, September 4, 2014

~The Versatile Blogger Award~

assalamualaikum...

hyeee....okey aku dapat awards rupanya...then aku baru tau..ish..tak rajin betul cek..ketuk kepala 3x..arggghhh!skit la..huhuhu

my dears yang tag aku sis DianeeyA and bro Sham..tq korang sebab sudi tag mong...hihi

jujurlah..aku jarang sangat ikut GA, award macam ni sebab kekangan perangai MALAS aku ni..ntah bila nak berubah..tunggu lepas kawin la kot kan..hahahaa!so, award gempak juga la sebab aku da lama ada blog tapi baru-baru ja ada follower then baru sedar macam mana nak follow orang..tetiba dapat award ni..tqqqqq....sayang korang!!*sambil kedip-kedip mata*


tapi!ada syarat nak dapat award ni...syarat-syaratnya adalah.....jeng..jeng...jeng...

>> Thanks to the person who gave you this award- DONE
>> Include a link to their blog- DONE
>> Select 15 blog/blogger you've discovered/followed regularly- NOT YET
>> Nominate these 15 to the Versatile Blogger Award- NOT YET
>> Tell the person who nominated you with 7 things about yourself- COMING

so..first aku nominat 15 blog dulu...so korang kena bangga tau aku tag korang and make sure korang buat!cehhhh...orang tak takut kot..hihi okey..calon-calonnya adalah.........

http://thefreehuman88.blogspot.com
http://ceritahatiputriayu.blogspot.com/
3 http://sharecareloveseason.blogspot.com/
4 http://faza-shops.blogspot.com/
http://adnan-daughter.blogspot.com/
http://ckecilberbicara.blogspot.com/
http://dilaella.blogspot.com/
http://faza-shops.blogspot.com/
http://hadirasoul.blogspot.com/
10 http://nurainahanis.blogspot.com/
11 http://budakpeliksstory.blogspot.com/
12 http://deqwan-deqwan.blogspot.com/
13 http://farieshafarhanna.blogspot.com/
14 http://zafarah.blogspot.com/
15 http://nad2nadzirah.blogspot.com/


7 things yang korang tak tau pasal aku..

satu : lambat pick up/slow
selalunya macam ni la..orang kadang2 fed up nak jelaskan dengan aku pasal sesuatu benda atau hal la..lebih2 lagi time kawan-kawan aku tengah gosippp..okey aku lambat nak tangkat sikit kat sni..hoho

dua : bergegar
yang ni aku bergegar kalau aku kena bercakap/present depan ramai orang then semua mata menuju kepada aku..dengan automatiknya badan aku akan bergegar dan aku akan hilang fokus...tak tau la macam mana kalau da keja nanti then kena present depan bos...errr...

tiga : kuat makan
korang tengok aku kurus(kononnya...) tapi aku kuat makan...wolawaaa....kuat makan wei..lebih kurang ja dengan lelaki tapi kalau aku tengah stress aku kurang mkn..errr...

empat : suka memendam perasaan
aku memang suka memendam perasaan..kalau aku tak suka atau aku tengah marah dengan sedaya upayanya aku akan try untuk berdiam diri daripada aku marah orang tu depan-depan..sebab aku tak nak bermasam muka..huhu

lima : kuat nangis
ni memang..tapi makcik aku cakap dulu masa aku kecik aku jarang menangis..tapi da besar suka nangis dalam bilik sendiri kalau terasa..hoho.

enam : tidak pandai bergaya/berfasion
kalau korang nampak atau jumpa aku memang aku jenis yang simple sangat2..tak suka nak pakai yang ladies2 punya baju..aku selalu pakai tshirt then seluar jeans then pakai tudung..siap...tak suka make up!

tujuh : shopping di kala hati gundah gulana
yang ni harus...bila da otak/hati kecewa..frust...shopping la sampai tak sedar duit habis...errr...

ni ja la kot..hihi

tq semua...sorry tau TER-tag.. (~___~)

sekian...





6 comments :

  1. alamak anis terkena lg.. dh rmai tag..aiyakkk... akn cube up entry k..hihi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. xtau nak tag sapa sis..tpaksa la sis wat entry juga..hihi

      Delete
  2. sampai bergegar hahaha.. mesti pemalu kn? klu pemalu mmg camtu, boleh gempa bumi dibuatnya haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..klu tgk masa sya bentang mmg hancur...da ready2 da ni awal2..tp bila bdiri kat depan hilang fokus..brapa kali lec kenakan mong..haha mmg pemalu jga la..hihi

      Delete
    2. mn2 lecturer klu dpt mmg suka sgt kenakan org hahaha

      Delete
    3. memang..lebih2 lagi my fav lec sorg ni..nnti selasa ni jmpa dia la ni..suka sgt sakat student..xpadan dgn position dekan sebab sangat spoting..org lain msti xpecaya dia ni dekan tau..hehe

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...