Saturday, January 31, 2015

ACCUMS's Annual Dinner 2014

assalamualaikum

hollaaaaa!ngeee...nampak ka tajuk seperti di atas?yaaaa....ACCUMS's Annual Dinner 2014..yg terakhir bagi aku selama aku di UMS..uwaaaaa...sedih wei..sob..sob..

tema annual dinner kali ni "Garden of memories : a night to remember"..kalau korang rajin usha blog FL-Fatin Liyana tu korang akan nampak sedikit persamaan tema dia..and mungkin juga junior aku ni ambik tema ni dari sis FL kot..hihi since, tema lebih kurang sama kan then junior aku cakap dinner ni special for 4th year a.k.a final year..hoho

Tema garden biasa la kan mesti ada bunga-bunga, daung, pokok and yang sama waktu dengannya..dinner ni anjuran Kelab Acc Ums di bawah pengarahan junior 2nd year accounting..besttt..masa tu aku tak ambik banyak gambar sebab bz menyibuk dekat kamera orang lain..hehe tapi bila fikir-fikir ada beberapa gambar ja la aku mau share..tak suka sebenarnya mau share gambar..sob..sob..sob...


ni la rupa-rupa kami pergi dinner...attention!bunga kat kepala tu actually aku mau yang kecik then warna warni tapi kawan aku tak setuju..so aku ikut ja la pakai benda ni..in the end bila aku tengok balik da macam lain la pula..lari sikit dari tema garden sebab ada rose putih ja semua..ka-chingggg! :P


perkara utama kalau pergi mana-mana ialah selfie..tapi dekat atas ni kami welfie..


okey..introduce uollss my junior-junior accounting..dr kiri akim, rais and fifie..fifie ni kawan aku dari politeknik lagi..memang rapat la..so bila berkawan dengan bebudak junior agak la citu gembira hatiku bila dikatakan masih muda... :P


welfieeeeee.....:P


okey..ni yang bestnya and terbaruuuuuu la dari program annual dinner ni..aman-mana aku pergi and attend event this is first time la orang buat gambar polaroid..tau kan kamera polaroid tu? so..time tu kami kena offer free satu gambar individu polaroid..untuk tambahan kena charge rm3..so sebab kami excited sangat kami ambik lagi 4 gambar group..yeahhh...setelah melihat gambar polaroid ni aku kepingin mau memiliki kamera kiut ni..tunggu naaaa....(0___*)


me with my frend...sebab aku share gambar ni sebab dorang cakap macam bukan aku...so korang rasa ni aku ka?memang la aku kan da aku yang upload kat belog aku sendiri...hahaha! okey joke tak jadi.. :P  tapi serius...ramai cakap aku macam bukan aku sebab aku tak pernah pakai makeup pergi mana-mana pun sebab kulit muka aku sensetif..hoho so kiranya aku somel masa dinner ni ja.. (~___~)


ehem..akhir gambar..banyak gambar sebenarnya sampai beratus..ada lagi dekat kamera ajk publisiti tapi oleh sebab susah mau jumpa junior ni tunggu semester depan ja la bila aku praktikal aku ambush dorang..:P

okey kat bawah ni gambar dengan classmatesssss...enjoyyyyy...dan percayalah, kami gila selfieeeeee....welfieeeeee...groupieeeee.....(y)






sekian semua updet untuk kali ni..tak pernah nak rajin gamaknya..haha maaf andai ada tersalah terkasar bahasa...te-ri-ma-ka-sih semua... peace yoo...(y)

Thursday, January 22, 2015

jadikan.....

assalamualaikum

hollaaaaaa!!(0__0)

ha?jadikan apanya?ada la ba...na tengok..keluar sudah bahasa sabahan aku..haha

ni aku mau share sikit lagu fav aku ni...apa-apa ja lagu yang dia buat memang jadi fav aku..lagu ni lama sudah kan cuma aku baru apdet belog so kiranya baru la dekat belog aku.. :P

lagu Mewangi by Akim & The Majistret..masa lagu ni keluar aku memang da hafal da melody dia cuma lirik aku selalu salah..hihi..melody lagu ni macam sangat menyentuh hati nurani aku yang teramat sensetif ni..wauuuuu...ehem..entah sejak bila la anak pakcik Li ni suka nak berjiwang-jiwang ni..(~__~)

video

eee...susahnya mau upload videoooo.. :( tapi tak pa..nasib dapat sudah..haha..
na lirik...bersiul-siul la kamu nanyi macam aku ni..lalalalalalaaaa...

selamanya
hati ini akan selalu memujamu
mencintaimu
seumur hidupku hanyalah padamu

waktu
dengarkanlah
selalu dekatkan ku dengannya
hingga
ku menutup mata
satukanlah hati

jadikan malam ku lebih indah
jadikan siang ku lebih terang
biarkan bungaku mewangi
selamanya

selamanya
hati ini akan selalu memujamu
mencintaimu
seumur hidupku hanyalah padamu

waktu
dengarkanlah
selalu dekatkan ku dengannya
hingga 
ku menutup mata
satukanlah hati

jadikan malam ku lebih indah
jadikan siang ku lebih terang
biarkan bungaku mewangi
selamanya(xberkali-kali.. :P)

cuba hayati lirik dia ni..ada macam something ka?hoho aku suka ni riddle..cuba la fikir okey...tapi ingat!muzik tu muzik juga..jangan lalai sudah la..okey?peringatan untuk diri sendiri juga ni.. (~__~)

okey la..aku share yang simple ja dulu..sebab aku kena susun semua gambar-gambar aku culik dari kawan-kawan aku ni..da berterabur..sebab tu tak dapat apdet aktivity aku..sedih..sob..sob...

btw...i loike gentlemen with "dimple"..macam  LSG = K2H..pepandai la kamu teka.. :P

orait dearssss...i got to go now...see u later belogku yang manis... :P

tq sudi baca entry yang merapu ni...sekian...(y)

Wednesday, January 21, 2015

I'm Back

assalamualaikum

hollaaaaaaaaa.....ngeeee!!maaf sesangat korang semua...aku baru abis final exam 14/1/2015 hari tu...then balik rumah 16/1/2015..then aku kemas-kemas apa yang patut kat rumah..barang-barang aku dari hostel..waaaaa....banyak keja...hihi

okey tipu...bab kemas barang memang betul..bab banyak keja tak betul..hehe mianne...>betuk ka juga ejaannya ni? :P

sebenarnya...aku sampai ja rumah aku tak kemas barang lagi..aku bawak mata aku tengok drama korea...okey jap!aku tak fanatik..aku cuma minat tengok drama korea ja..tapi bilik aku masih clean & clear dari gambar korea.. :P okey maafkan aku..banyak sangat merapu...(~___~)

aku kembali dengan azam insyaallah akan banyakkan masa untuk update belog...aku tau da berhabuk da belog aku ni..ce tiup sikit..fuuhhhhhh!!ha!tengok..debu-debu cinta berterbangan..:P

banyak cer ni mau kongsi dengan korang-korang semua..tapi satu-satu okey...sebab aku da memang nekad final sem for exam tak mau update belog takut addicted melawat belog orang sampai terlupa nak update masa sendiri..sebab aku agak lemah sikit dalam time management ni..bukan sikit...agak banyakkkkkkkk la juga...hihi

errr nak warna warni tak ayat-ayat aku?tak yah kot kan?malu la..hihi

okey la..ni entry first aku selepas penat lelah aku mengharungi semester 7 4th year a.k.a final year,,next semester bermula 16/01/2015 aku akan mula menjalani praktikal and akan bergelar trainee dalam masa 6 bulan sehingga 15/08/2015..tapi before tu aku akan try update belog dengan rerajin serajinnya..(*__0)

wait for my visit my dearssssss.....lebiuuuu... :P

tq semua sebab memahami...sekian...terima kasih.... (0__0)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...